Nuori Yrittäjyys Vierumäellä

Tutustu tästä lukuvuoden 2018-2019 aikana Vierumäellä toimiviin NY-yrityksiin:

 

Three trees NY

Olemme kolmannen vuoden liikuntaneuvojaopiskelijoita Suomen Urheiluopistolta.  Pohdimme eräänä päivänä miten saisimme ihmisiä liikkumaan ja retkeilemään enemmän luonnossa. Tulimme siihen tulokseen että me voisimme olla teidän vastaus tähän. Päätimme perustaa opiskeluidemme ajaksi NY yrityksen jossa tarjoamme kaikenikäisille ihmisille kokemuksia luonnossa olemisesta. Näin syntyi Three Trees NY.

Tule kanssamme nauttimaan Suomen kauniista luonnosta loistavissa olosuhteissa. Tarjoamme tuotteitamme kaiken ikäisille, lapsista ikääntyneisiin asti. Liikumme Vierumäen, Heinolan ja Lahden alueen luontokohteissa.

Yrittäjät: Onni-Kalle Ojanen, Lucas Kärkkäinen, Janica Pekkarinen, Inka Mattila

Sähköposti: three.treesny@gmail.com

Kotisivut: https://tree-threes-ny2.webnode.fi 

Puh. 050 373 2000

TYTE NY

Olemme viiden opiskelijan perustama NY-yritys. Valmistumme keväällä 2019 liikuntaneuvojiksi Suomen Urheiluopistolta sekä suoritamme Personal Trainer- sertifikaatin. TYÖTEHO eli TYTE NY haluaa edistää työyhteisöjen hyvinvointia ja etenkin työtehoa! Tarjoamme terveysneuvontaa, ryhti – ja lihastasapainokartoituksia, virkistyspäiviä sekä personal trainer palveluita. Näiden avulla autamme sinua ja työyhteisöäsi voimaan ja jaksamaan paremmin!

Työtehoa takaamassa!

Yrittäjät: Maija Kilponen, Joel Uro, Hannele Nieminen, Sara Borgman, Heta Huuskola

Sähköposti: tyoteho.ny@gmail.com

Kotisivut: http://tyte-ny07.webnode.fi 

Puh. 0504417675

Facebook: TYTENY

Instagram: tyte.ny

Fiilis NY

Kaipaatko hyvää oloa liikunnasta? Kiinnostaisiko uusiin lajeihin tutustuminen hyvällä yhteishengellä?

Olemme viiden energisen naisen perustama NY-yritys ja meitä yhdistää ilo liikkumiseen ja rakkaus luontoon. Yrityksemme tarjontaan kuuluu virkistyspäivät ja retket eri asiakasryhmille Vierumäen upeissa puitteissa.

Kokoa työporukkasi, perheesi tai vaikkapa kaveriporukkasi ja ota rohkeasti yhteyttä – haluamme luoda teille ikimuistoisen päivän Vierumäellä!

Hyvää fiilistä luomassa! 

Yrittäjät: Hanna Väisänen, Emmi Roos, Ida Väisänen, Meri Lampinen, Jessica Mäkinen

Kotisivut: https://fiilis-ny.webnode.fi/ 

Sähköposti: fiilisny1@gmail.com

Puh. 040 086 9497

Facebook: Fiilis NY

Instagram: Fiilis NY

Agua NY

Agua NY tarjoaa uimakouluja lapsille, yksityisopetusta ja aikuisille tekniikkakursseja. Tarkoitus saada yhteistyötä etenkin Pukkilan kunnan kanssa, jossa lapsille ei ole järjestetty kuin koulujen uimaopetus. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat neuvoja vesiliikunnassa!

Sähköposti: aguauimakoulut@gmail.com

Puh. 050-3091550 ja 044-2092611

Facebook: Agua NY

Wirta NY

Oletko virran tarpeessa? Kerää kasaan työporukkasi, joukkueesi tai vaikka naapurisi ja ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva päivä!

Olemme 11 henkinen energinen opiskelijaporukka Suomen Urheiluopistosta Vierumäeltä. Olemme kaikki toisen tai kolmannen vuosikurssin liikuntaneuvojaopiskelijoita. Lue jokaisen tarina tarkemmin nettisivuiltamme!

Virkeyttä Wirrasta!

Yrittäjät: Jenna, Tuuli, Enni, Janne, Jukka, Nicolas, Alexi, Joel, Roosa, Riikka, Juha

Kotisivut: https://wirtany-fi.webnode.fi/ 

Sähköposti: wirtany@gmail.com

Puh. 0443191064

 

Kuntosi NY

Kuntosi Ny tarjoaa ryhmäliikuntaa, virkistyspäiviä sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä, johon kuuluu mm. kuntotestit ja lihaskartoitus. Palvelumme eivät rajoitu paikkaan, vaan olemme valmiita tarjoamaan palveluita kaikille ja kaikkialla.

Kunnon kivaa!

Yrittäjät: Julia Paussu, Katriina Sepponen, Josefiina Suomi, Bettina Salmensuu

Sähköposti: kuntosiny@gmail.com

Puh. 0401869031, Katriina

Kotisivut:  https://kuntosiny.webnode.fi/

 

PowerWomans NY

Olemme uusi NY yritys Suomen Urheiluopistolta, Vierumäeltä. Tiimissämme toimii kolme liikuntaneuvojaksi opiskelevaa naista.

Yrityksemme idea on tuoda nettivalmennuksen kautta hyvinvointia sekä kuntosaliharjoittelua työssäkäyvien naisten keskuuteen. Valmennus sisältää kokonaisvaltaisen treeniohjelman, johon kuuluu kolme kuntosali harjoitusta, kehonhuolto harjoitus, sekä kaksi vapaavalintaista HIIT-treeniä. Valmennukseen sisältyy myös terveellinen ravinto-ohjelma, joka tukee kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Ruokavalio auttaa sinua myös kiinteytymään ja saavuttamaan ihannepainosi.

Yrittäjät: Saana Kallio, Riina Kolehmainen, Eveliina Parviainen

Kotisivut: https://powerwomans1.webnode.fi/

Sähköposti: Poverwomans@gmail.com

Facebook: Powerwomans