Opiskelijamajoitus

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijoiden haku opiskelija-asuntolan asukkaaksi lukuvuodelle 2020–2021

HAKUAIKA 4.5.–12.7.2020

AMK-opiskelijoilla on mahdollisuus vuokrata Suomen Urheiluopiston kampukselta majoituspaikka 24 hengen soluasunnoista, jotka sijaitsevat urheiluopiston keskeisten palveluiden ja liikuntapaikkojen läheisyydessä.

Majoituspaikkoja on tarjolla rajoitetusti ja ne tarjotaan hakijoille hakujärjestyksessä. Osa paikoista on kuitenkin varattu ensimmäisen lukuvuoden opiskelijoille sekä ulkomailta tuleville opiskelijoille. Hae majoituspaikkaa tällä lomakkeella 12.7.2020 mennessä.

Opiskelijoille ilmoitetaan asuntolapaikasta 3.8.2020 mennessä sähköpostitse. Vuokrasopimus allekirjoitetaan digitaalisesti pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttäen.

Takuuvuokra

Majoituksesta peritään yhden kuukauden vuokraa vastaava takuuvuokra, joka laskutetaan ennen vuokrasopimuksen alkamista. Takuuvuokra palautetaan vuokrasopimuksen päätyttyä, mikäli vuokrat on hoidettu ja huoneisto luovutettu siivottuna sekä muutoin asianmukaisessa kunnossa. Suomen Urheiluopisto pidättää itsellään oikeuden jättää palauttamatta takuuvuokran, mikäli vuokralainen laiminlyö vuokranmaksun tai aiheuttaa tahallista vahinkoa huoneessa/huoneistossa. Pidätämme myös oikeuden tarkistaa majoituksessa olevien asuntojen kunnon kuukausittain ilmoittamalla siitä etukäteen majoittujalle.


Majoitusvaihtoehdot

Humiseva

Humisevasta löytyy kahden ja neljän hengen huoneistoja. Huoneistoihin majoittuu pääosin AMK-opiskelijoita, jotka asuvat alueella koko lukuvuoden.

Humisevan rivitalohuoneistot sijaitsevat aivan Suomen Urheiluopiston tärkeimpien palveluiden keskellä.

Huoneen varustelu:

  • Keittonurkkaus, jossa jääkaappi, keittolevy, mikroaaltouuni sekä ruokapöytä
  • Suihku, wc
  • TV
  • wlan

Juurtola

Juurtolasta löytyy kahden ja neljän hengen huoneistoja. Huoneistoihin majoittuu pääosin AMK-opiskelijoita jotka asuvat alueella koko lukuvuoden.

Juurtolasta on lyhyt matka urheiluhallille, uimahallille, ulkotenniskentille sekä urheilukentälle.

Huoneen varustelu:

  • Pieni keittonurkkaus, jossa keittolevy, jääkaappi, mikroaaltouuni, ruokapöytä
  • Suihku, wc, kuivauskaappi
  • TV
  • wlan