Opiskelijamajoitus

Avaamme AMK-opiskleijoiden asuntohaun lukukaudelle 2020-2021 myöhemmin. Tarjolla on 2h ja 4h kalustettuja soluasuntoja Humisevassa ja Juurtolassa.

Vierumäen opistomajoitustilat ovat mukavasti jäähallin, urheiluhallin ja vakiokentän välittömässä läheisyydessä.

Kaskela

Kaskelan majoitustilat sijaitsevat 5. ja 6. kerroksessa. Rakennuksessa ei ole hissiä, joten kohde ei sovellu liikuntaesteisille. Kaskelassa suihkut ja WC:t sijaitsevat majoituskerrosten käytävillä. Rakennus on museoviraston suojelema ja historiallisesti arvokas.

Kaskelan huoneet ovat 2 hengen huoneita, joissa ei ole lisävuodemahdollisuutta. Huoneissa ei ole jääkaappia eikä televisioita. 360-kuva

Pihkala

Pihkala sijaitsee Kaskelan vieressä. Pihkalassa on 2-3 hengen huoneita. Kolmen hengen huoneet ovat tilavia ja niihin mahtuu erinomaisesti yksi lisävuode. Pihkalassa suihku ja WC sijaitsevat huoneessa. Pihkalan huoneista löytyy kuivauskaappi, mutta ei jääkaappia tai televisiota.  360-kuva  

Rantamökit

Rantamökit sijaitsevat Valkjärven luonnonkauniissa ympäristössä. Mökeistä on lyhyt matka Kaskelan ja Wanhan salin ravintoloihin sekä tärkeimpiin liikuntapaikkoihin.

Rantamökkejä on 6 kappaletta ja ne ovat 5-8 hengelle tarkoitettuja. Mökeissä on 1 x 1 hh, 2 x 2 hh, sekä 3 vuodetta tuvassa. Kahdessa mökissä ei ole tuvassa lisäsänkyjä. Kaikki rantamökit palvelevat myös lemmikkimajoituksena. 360-kuva

Huoneen varustelu:
– Keittonurkkaus: jääkaappi, keittolevy, ruokapöytä
– Takka
– Kuivauskaappi
– Ei internet-yhteyttä
– Ei TV:tä

Huoneiden hinta sisältää liinavaatteet ja loppusiivouksen.

Humiseva

Humisevasta löytyy 2 ja 4 hengen huoneistoja. Huoneistoihin majoittuu pääosin AMK-opiskelijoita jotka asuvat alueella koko lukuvuoden.

Humisevan rivitalohuoneistot sijaitsevat aivan Vierumäen Urheiluopiston tärkeimpien palveluiden keskellä. Läheltä löytyvät useimmat urheilupaikat, sekä myös ravintolat.

Huoneen varustelu:
– Keittonurkkaus, jossa jääkaappi, keittolevy, mikroaaltouuni sekä ruokapöytä
– Suihku, wc
– TV
– wlan

Juurtola

Juurtolasta löytyy 2-ja 4-hengen huoneistoja. Huoneistoihin majoittuu pääosin AMK-opiskelijoita jotka asuvat alueella koko lukuvuoden.

Juurtola sijaitsee Ravintola Country Clubin läheisyydessä. Sieltä on lyhyt matka myös urheiluhallille, uimahallille, ulkotenniskentille sekä urheilukentälle.

Huoneen varustelu:
– Pieni keittonurkkaus, jossa keittolevy, jääkaappi, mikroaaltouuni, ruokapöytä
– Suihku, wc, kuivauskaappi
– TV
– wlan