Opiskelijoille

Opintotoimistot

Opintotoimistot sijaitsevat Urheiluhallin Opintokaaressa. Toimistot ovat auki pääsääntöisesti arkisin klo 9.30–15.00. Korona-aikana opintopalveluihin saat varmimmin yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla.

Kaskelan opiskelijaravintola

Kaskelan toisessa kerroksessa sijaitsee opiskelijaravintola. Se tarjoaa herkullista, monipuolista ja terveellistä ruokaa, joka on pyritty hankkimaan lähialueen tuottajilta. Kaskelan seisova pöytä palvelee päivittäin jopa 500 ruokailijaa. Kaskelan ravintolaa käyttävät opiskelijoiden lisäksi opistolla valmentautuvat joukkueet, urheiluseurat ja muut ryhmät.

Kirjasto- ja tietopalvelut

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Vierumäen toimipisteen kirjasto palvelee kaikkia Vierumäellä asioivia. Kirjasto sijaitsee Urheiluhallin opintokaaressa

Kirjastossa on kokoelmia liikunnan, liikuntakasvatuksen ja urheilun aloilta, kaksi tietokonetta työskentelyä varten sekä tulostus-, skannaus- ja kopiointimahdollisuus. Kaikki Haaga-Helia ammattikorkeakoulun käytössä olevat tietokannat ovat käytettävissä kirjastossa. Lue lisää Haaga-Helian sivuilta.

Kirjaston aukioloajat

Ma    klo 12–17

Ti–to klo 10–16

Pe klo 10–13

 

Poikkeusaukiolo ajat

Viikolla 9 (1.-5.3)  Suljettu

Tahkon Talli -opiskelijayhdistys

Tahkon Talli ry on Vierumäen opiskelijoita edustava opiskelijayhdistys. Se ajaa opiskelijoiden asioita ja järjestää toimintaa myös kouluajan ulkopuolella. Yhdistys järjestää vähintään kuudesti lukuvuodessa juhlia opistolla ja Lahdessa sekä teemaretkiä.

Tahkon tallin jäsenetuina saat
• aina halvemmat hinnat opiskelijajuhliin ja teemaretkiin
• vakioliikuntavuoro tiistaisin klo 18.00–19.00
• ilmaiset liikuntavälineet Urheiluhallilla, Vierumäki Areenalla ja Vierumäkihallilla
• tukea OSM-kisoihin osallistujille.

Tahkon Talliin voivat liittyä kaikki opiston opiskelijat täyttämällä liittymislomakkeen  ja maksamalla jäsenmaksun (ohjeet liittymislomakkeessa). Tutustu Tahkon Tallin Facebook-sivuihin.