Swimrun-viikonloppu, 1 vuorokausi täysihoidolla

Swimrun viikonloppuna pääset tutustumaan tarkemmin swimruniin lajina, sekä harjoittelemaan perustaitoja.

Swimrun-viikonloppu on suunnattu kaikille swimrunista kiinnostuneille, olet sitten aloittelemassa lajia tai harrastanut pidempään. Kurssi on kuitenkin suunnattu aloittelijoille, joten kokeneet konkarit, otattehan tämän huomioon.

Osallistuaksesi kurssille, sinun tulee kuitenkin pystyä uimaan 400m ja juosta 5km, joten hieman kestävyysurheilutaustaa osallistuminen vaatii. 

Valmentajana toimii Meri Viljanen.

Lisätietoja lajivalmennuksesta saat suoraan osoitteesta trektoes@gmail.com


HUOM! Majoitushinta on oletuksena 1 hlö/huone. Ostaessasi kurssin kahdelle henkilölle, jotka majoittuvat samassa huoneessa, alentuu hinta sen mukaiseksi. 


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 


Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan.

Ajankohta
17.-18.6.2023
Kesto
1 vuorokausi
Hinta
Hinta määräytyy valitun majoituskohteen mukaan. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %) tai myynti@vierumaki.fi. Kurssin hinta ilman majoitusta 140 €.

Malliohjelma

Tästä voit lukea kurssin infokirjeen ja malliohjelman. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ruokailu
Hotellissa tai sporttimajoituksessa majoittuvien kurssilaisten täysihoitohintaan sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen.
Majoitus
Valitsemassasi kohteessa. Majoitus sisältää aamiaisen joko Ravintola V:ssä tai Puhtissa, majoituspaikasta riippuen. Kurssi ilman majoitusta ei sisällä aamiaista.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.