Syyspaketti alk. 49€/hlö/vrk

Sukella syyslomaan edullisella majoitustarjouksella

Tule viettämään elämyksellistä syyslomaa upean luonnon ja rajattomien liikuntamahdollisuuksien äärelle. Varaa unelmiesi loma ja nauti täysin siemauksin syksystä.

Syyspaketilla alk. 49€/hlö/vrk lomailet edullisesti! Liiku mukaansatempaavilla tunneilla, samoile rennosti syysluonnossa, rentoudu tenniksen parissa, hemmottele Day Spassa, ui, seikkaile Flowparkissa tai herkuttele ravintolamaailmassa. Kokoa syyslomasi mielesi mukaan!

Syyspaketti alk. 49€/hlö/vrk sporttihotelli Ilkan majoituksella tai alk. 62€/hlö/vrk Vierumäki Resort Hotellin majoituksella

Hinta sisältää aamiaisen, liikuntaliput (1kpl/hlö/vrk) sekä sporttipassin. Alkaen hinta voimassa kahden henkilön majoittuessa samassa huoneessa. Yhden hengen varauksiin lisätään yhden hengen huoneen lisä 35€. Majoitus valintasi mukaan kahden hengen huoneessa sporttihotelli Ilkassa tai Vierumäki Resort Hotellin Standard-huoneessa.

Hyödynnä tarjous ja tee varaus

Varaa etuhintainen majoitus verkkokaupastamme klikkaamalla ”verkkokauppa” painiketta sivun oikeassa laidassa tai yläreunassa. Syötä majoitushakuun haluamasi päivämäärä ja valitse majoitustyypiksi ”syyspaketti”. Etene varauksessasi verkkokaupan ohjeiden mukaan.

Tarjoushinta ei sisällä lisä- tai erillispalveluja, esimerkiksi lemmikkihuoneita. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Ei peruutus- tai siirto-oikeutta. Tarjoushintaisten huoneiden saatavuus voi vaihdella päiväkohtaisesti. Tarjoushinta voimassa 31.10.2018 asti.