Taitolajien harrastekesäleiri

Cheerleadingin ja TeamGymin eri osa-alueita yhdistelevä leiri. Harjoittele nykyisiä taitoja ja opi uusia huippuolosuhteissa.

TeamGym & Cheerleading 7–15-vuotiaille Kesä 2022

Taitolajien kesäleiri on suunnattu innokkaille TeamGymiä tai cheerleadingiä harrasteryhmissä treenaaville 7–15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Vierumäellä osallistuja pääsee tutustumaan oman lajin lisäksi toiseen monipuoliseen ja samankaltaiseen lajiin, kun kesäleirillä harjoitellaan monipuolisesti sekä cheerleadingin että TeamGymin osa-alueita Vierumäen erinomaisissa olosuhteissa.

Lajitaitojen lisäksi leirillä on muuta hauskaa kesäistä ja urheilullista yhteistä tekemistä, kuten kiipeilyelämys Flowpark-seikkailupuistossa. Leirin lopuksi järjestetään myös näytös.

Leiriläiset jaetaan eri ikä- ja harrastetaustan mukaisiin ryhmiin. Leirillä ohjaajina toimivat kokeneet lajivalmentajat ja liikunta-alan opiskelijat.

Lue infokirje tästä.

Ostettuasi leirin, antaisitko lisätietoja leiriläisestä kyselylomakkeen kautta.

Ajankohta
18.-21.7.2022
Kesto
3 vuorokautta

Malliohjelma

Katso kurssin malliohjelma täältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Ruokailu
Kurssiohjelman hintaan sisältyy aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Ruokailut järjestetään Ravintola Puhtissa.
Majoitus
Leiriläisten majoitus on opistotasoinen ja sisältyy hintaan. Leiriläisten vanhemmille on tarjolla –15 % alennus majoituspaketeistamme leirin aikana (ei koske mökkejä/chaletteja). Lisätietoja ja varaukset: myynti@vierumaki.fi tai 0300 870 870 (ma-su klo 8-21).
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.