24h hiihto – PERUTTU

Vuoden 2020 24h hiihto -tapahtuma joutudaan ikäväksemme perumaan haastavien keliolosuhteiden vuoksi.

Haastavan talven vuoksi emme valitettavasti pysty tekemään tapahtumaa varten riittävän pitkää ja laadukasta kilpailureittiä, joten ikäväksemme vuoden 2020 24h hiihto on peruttu. Pahoittelemme suuresti.

Osallistumismaksun palautus

Osallistumismaksun palautukset suoritamme viikon 5 aikana. Laitathan viestiä osoitteeseen ville.hautala@vierumaki.fi maksun palautusta varten. Ilmoita viestissä tilinumero, jolle palautus maksetaan sekä maksun saajan tiedot. Lähetäthän maksun palautusviestin perjantaihin 24.1.2020 mennessä. Voit myös hyödyntää jo maksetun osallistumismaksun seuraavan vuoden 24h hiihto -tapahtuman osallistumiseen. Ilmoitathan myös tämän meille.

Tervetuloa hiihtämään

Vaikka riittävän laadukkaan ja pitkän kilpailuladun tekeminen ei sääolosuhteiden vuoksi valitettavasti onnistu, tekee latutiimimme kaikkensa, että Vierumäellä pääsee kuitenkin jatkossakin hiihtämään. Siispä tervetuloa ladulle! Ajankohtaisen latutiedotteen voit tarkistaa täältä.

Perinteinen 24h Hiihto sivakoidaan jälleen Vierumäellä 31.1-1.2.2020. Kilpailu järjestetään nyt jo 18. kerran. Mukaan odotetaan jälleen reilua 300 hiihtourheilun ystävää.

Kilpailun yhteydessä käydään myös SAKU ry:n Talvipäivien oma hiihtokisa lauantaina klo 9-16 (Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto). Heidän kisassa 1hlön ja 4hlön sarjat. Kilpailussa samat perussäännöt kuin 24h hiihdossa.

Vuoden 2019 24h hiihdon tulokset näet tästä linkistä
Vuoden 2018 24h hiihdon tulokset näet tästä linkistä

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat tälläkin kertaa Vierumäki Country Club Oy sekä Lahden Ahkeran nuorista SM-tason yleisurheilijoista koostuva toimihenkilöryhmä. Tavoitteenamme on järjestää sujuva ja kaikin puolin kilpailijoita ja kannustusjoukkoja miellyttävä urheilutapahtuma. Tapahtumapäällikköinä hääräävät nyt jo kuudetta kertaa Vierumäen ja Lahden Ahkeran ”voimahahmot” Ville Hautala & Tupi Järvinen.

Tapahtumaan ilmoittautuminen ja hinta

Ilmoittautumismaksu on 91€/kilpailija. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.1.2020.
Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa.
Ilmoittautuminen on sitova ja maksettuja ilmoittautumismaksuja ei palauteta.
Ilmoittautumisen voi lääkärintodistuksen esittämällä siirtää vuoden 2021 kilpailuun.

Sarjat ja hinnat

 • Solo -sarja Naiset / Miehet  –  hinta 91€/kilpailija
 • Duo -sarja N / Yleinen  –  hinta 182€/joukkue
 • 4 henkilön joukkue N / Yleinen  –  hinta 364€/joukkue
 • 8 henkilön joukkue N / Yleinen  –  hinta 728€/joukkue

HUOM. osallistuminen pienemmällä joukkueella neljän tai kahdeksan henkilön sarjoihin on myös mahdollista. Laskutus tapahtuu aina ko. sarjan maksimi henkilömäärän mukaisesti!

Osallistumismaksu sisältää

 • Tulospalvelun, chipin ja kilpailunumeron. Chip ja kilpailunumero pitää ehdottomasti palauttaa! Kadonneista tuotteista perimme korvaukset; chip 95€, numerolappu 50€
 • Lepo- ja suihkutilojen käytön urheiluhallissa
 • Ruokailut ravintola Wanhassa salissa, solo- ja duo sarjat Luentokaaren tiloissa
  – Päivällinen pe klo 17-22 (solo- ja duo klo 17-20)
  – Aamupala la klo 7-10 (solo- ja duo klo 7-10)
  – Lounas la klo 11-14 (solo- ja duo klo 11-14)
 • Yksi kahvi-/ leipälipuke Lahden Ahkeran ylläpitämään kahvioon
 • TEHO Sport tuotepaketti
 • Palkinnot sarjojen kolmelle parhaalle
 • Virkistysuimalan käytön tapahtuman jälkeen lauantaina klo 17-20. Ilmoita kassalla että olet ollut mukana 24h hiihdossa
 • Sisääpääsyn lauantaina viihderavintola Teatroon. Sano ovella “tunnussana” 24h Hiihto

Tutustu kilpailuohjeisiin täällä.

Infopiste ja kilpailukanslia

Kilpailutoimisto ja infopiste sijaitsevat urheiluhallin takasuoralla kahvion yhteydessä. Infopiste aukeaa perjantaina klo 15.00 ja on auki koko tapahtuman ajan. Kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa teitä palvelee infopiste.

Tapahtuman aikataulu

Perjantai

 • 15.00             Kilpailutoimisto aukeaa
 • 17.00             Tapahtuman avaus ja kisainfo, urheiluhallin takasuora
 • 18.00             24h -startti

Lauantai

 • 18.00             24h -hiihto päättyy
 • 18.30             Palkintojen jako, urheiluhalli
 • 19.00             Virkistysuimala
 • 20.00             Jälkipelit Sport Baarissa ja viihderavintola Teatrossa

Kilpailureitti ja latukartta

Kilpailureitin löydät täältä. Lumitilanteen mukavasti salliessa pääsemme tänäkin vuonna hiihtämään vuoden takaisesta tuttua 4,8 kilometrin reittiä. Latukartan voit ladata tästä. Lähtö- ja maalialue sijaitsee Urheiluhallin takana. Kilpailureitti ei ole täysin suljettu muilta hiihtäjiltä. Kaikille talon asiakkaille on kuitenkin välitetty viesti tästä tapahtumasta. Turhaa liikkumista ladulla pyydetään välttämään kilpailun aikana.

Majoitus

Yöpyä meillä voit hotellissa, opistotason huoneissa, mökeissä ja loma-asunnoissa. Myyntipalvelumme auttaa varaamaan sinulle sopivan majoituksen puhelimitse numerossa 0300 870 111 tai sähköpostitse osoitteessa vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi.

Voit myös ostaa majoituksen verkkokauppamme kautta lisäämällä haluamasi tuote ostoskoriin ja etenemällä verkkokaupan ohjeiden mukaisesti. Alla Vierumäki Resort Hotellin Standard-huoneet. Esillä on kuluvan päivän hinta, päivän hinta vaihtelee ajankohdan mukaan.

Toiminta urheiluhallissa

 • Pyydämme kilpailijoita säilyttämään välineitään ja tavaroitaan tiiviisti, jotta kaikille riittäisi lepotilaa urheiluhallin juoksuradalla ja ylätasanteella.
 • Lepotila on tarkoitettu nukkumiseen ja lepäämiseen, joten kaikenlaista melua pyydetään välttämään. Jokainen tuo itse paikalle kaikki lepäämiseen tarvittavat välineet (patja, peitto, tyyny)

Ruokailu ja kahvio

Kaikki ruokailut järjestetään Kaskelan 2. kerroksessa ravintola Wanhassa Salissa. Tämä sijaitsee 150 metrin päässä urheiluhallista. Kilpailunumero toimii ruokalippuna. Solo– ja duosarjan hiihtäjille toimitetaan ruoka (päivällinen, aamupala, lounas) luentokaaren kokoustiloihin. HUOM. Ravintolassa voi käydä vain kerran yhden ruokailun aikana! Ruokailuun mennessäsi, merkkaa ruksi salivalvojan tiskillä olevaan listaan nimesi kohdalle.

Lahden Ahkeran ylläpitämä kahvio 
sijaitsee urheiluhallin takasuoralla kilpailutoimiston yhteydessä. Se palvelee koko tapahtuman ajan. Maksuvälineenä käyvät ennakkoon jaetut kahvi- ja leipä -lipukkeet, pankkikortti sekä käteinen. Ahkeran juniorit myyvät kahviossa myös arpoja hintaan 2€ /kpl tai 5€/3 kpl. Ruoan valmistaminen urheiluhallissa on ehdottomasti kiellettyä.

After -party

Kilpailijat ovat lämpimästi tervetulleita 24h Hiihdon After Partyihin viihderavintola Teatroon. Tarjolla on musiikkia ja vauhdikasta menoa aina pikkutunneille asti. Nouda Teatron pääsylippusi kilpailutoimistosta kilpailun aikana. Jälkipelit voi ponkaista käyntiin myös Sport Barin viihtyisässä ilmapiirissä. Sport Barin menusta löytyy herkullista vatsan täytettä isoonkin nälkään.

Vaatteiden kuivattamisesta

Kuivaushuoneet vaatteille, monoille jne. on merkattu urheiluhallin pohjapiirustuk­seen. Omien kuivaimien käyttö on ehdottomasti kielletty niiden sähköverkolle aiheuttaman ylikuormituksen takia! Järjestäjät eivät vastaa kuivaushuoneeseen jätetyistä tavaroista.

Tulospalvelu

Tulospalvelusta vastaa Result Service Finland Oy:n Pentti Lajunen, puh. 044 550 801. Tuloksiin liittyvän palautteen voi osoittaa osoitteeseen tulos.palaute@gmail.com. Tulosseurannan löydät täältä. Vaihtoalueella on tallentavat kamerat epäselvyyksiä varten ja kamerat ovat toiminnassa koko tapahtuman ajan. Kaikki epäselvyydet ja kysymykset tuloksista osoitettava tulospalvelun vastaavalle, Pentti Lajuselle.

Muutama käytännön vinkki

 • Käytä tuttuja ja ehjiä välineitä
 • Hiihtäessäsi pukeudu sään vaatimalla tavalla
 • Ota tarpeeksi vaihtovaatteita mukaan
 • Huolehdi, että syöt ja juot tarpeeksi
 • Tärkeintä on, että kuuntelet omaa kehoasi ja tiedät, milloin on syytä levätä
 • Kysymyksissä ja ongelmatilanteissa kisan aikana teitä palvelee infopiste

Säännöt ja ehdot kilpailumaksuissa

 • Tässä tapahtumassa on käytössä ilmoittautumismaksu
 • Kun ilmoittaudut tapahtumaan, sitoudut myös maksamaan ilmoittautumismaksun
 • Kaikki ilmoittautumiset laskutetaan ennen kilpailua
 • Jo laskutettuja/maksettuja ilmoittautumismaksuja ei palauteta. Ilmoittautumisen voi sairastumisen tai loukkaantumisen johdosta siirtää toiselle henkilölle tai joukkueelle vuoden 2021 kilpailuun. Lääkärintodistus on näissä tapauksissa aina esitettävä järjestäjälle
 • Joukkueen hiihtäjien nimenvaihdokset ja -täydennykset mahdollisia tapahtumapäivään saakka. Nimiä voi vielä täydentää kilpailupaikalla tulospalveluvaunuun.

Sääolosuhteet

 • Tapahtumassa ei ole pakkasrajaa vaan hiihto järjestetään joka tapauksessa
 • Lumen puutteesta johtuvista syistä järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa hiihdettävää lenkkiä lumitilanteeseen soveltuvaksi

Force majeur tilanteet

 • Jos hiihto joudutaan force majeur syistä perumaan järjestäjän ilmoituksella niin ilmoittautumismaksuista palautetaan puolet
 • Ilmoittautumisen voi siirtää myös vuoden 2021 kilpailuun.

Tiedustelut
ville.hautala@vierumaki.fi 0500 560 542
tuomo.jarvinen@vierumaki.fi 040 733 0315

Tervetuloa Vierumälle!
Ville & Tupi