Adventure Race 2021

Adventure Race Spring Edition Vierumäellä 14.5.2021

Adventure Race Spring Edition – Seikkailukilpailu, jossa valoisa ja kukkaan puhkeava luonto tarjoavat upeat puitteet unohtumattomalle seikkailulle.

Kilpailu on keväinen versio perinteisestä syksyn Adventure Racesta. Tapahtuman lähtölaukaus kajahtaa perjantaina 14.5. ja kilpailijat pääsevät haastamaan itseään Vierumäen luonnossa niin älyllisesti kuin fyysisesti.

Neljän hengen joukkueiden tavoitteena on kiertää tehtävärasteista koostuva rata mahdollisimman nopeasti. Joukkueet kilpailevat Vierumäen ainutlaatuisissa maisemissa enintään 11 tuntia yön raikkaassa tuulahduksessa.

Tämä seikkailukilpailu on kokemus vertaansa vailla. Tapahtuma on suunnattu kaikille seikkailunhaluisille itsensä ylittäjille, jotka kaipaavat uudenlaisia elämyksiä. Kasaa itsellesi 4 hengen joukkue,  josta löytyy monipuolisesti eri ominaisuuksia, sillä kilpailu vaatii niin fyysisyyttä kuin päättelykykyä. Yhteishenki ja yhdessä tekeminen takaa kilpailussa etenemisen.

Aika ja asenne ratkaisee.

Oletko valmis?

Tapahtuman hinta ja ilmoittautuminen

Osallistumismaksu joukkueelta 120 € (30€/hlö).  Hintaan sisältyy: osallistuminen, logoilla varustettu jumppakassi sekä yöpala.

Tapahtuman lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Kilpailun suunnittelussa otamme huomioon vallitsevan poikkeustilanteen ja seuraamme tarkasti viranomaisohjeita.