Flowparkin 5v. synttärihulinat!

Tule kanssamme juhlimaan merkkipäivää 15.6.2019 puistoomme supermukavan tekemisen pariin ja voit voittaa synttäripalkintoja!

Puistoissa tarjolla erikoisohjelmaa läpi päivän niin puiden latvoissa viihtyville hurjapäille, kuin maan kamaralla pysyttelevillekin. Ilmoittautumalla ennakkoon mukaan saat ostettua lipun tapahtumapäivänä puistossa huikeaan hintaan 10€! Muuten päivän aikana voimassa on normaalit hinnat. Puisto on tapahtumapäivänä auki klo 10.00-20.00, lipunmyynti sulkeutuu klo 18.30.

Päivän ohjelma la 15.6.

klo 10.00 Synttäriaarrejahti alkaa kiipeilyradoilla. Palkintoina löydät kiipeilyradoille piilotettuna eri arvoisia Vierumäki-lahjakortteja sekä makeannälkää taltuttavia jäätelölahjakortteja. Vaihdathan radoilta löytämäsi voittokuoret oikeisiin lahjakortteihin Flowparkin infopisteellä.

klo 11.00 Vierumäen oma Pihkis-ilves saapuu puistoon jakamaan lapsille karkkia ja kasvomaalaamaan itselleen ilves-pesueen.

klo 12.00-13.30 Laukataan keppareilla maastossa! Maastoon on rakennettu keppihevosen ja ratsastajan taitoa ja tarkkuutta vaativia esteitä, tule kokeilemaan miten suoriudut esteradasta! Ratsastaa voi joko omalla tai lainakepparilla. Jos osallistujia on riittävästi, halukkaiden kesken voidaan myös kisata esteradan nopeimmin suorituvan tittelistä!

klo 14.00 Synttäriaarrejahdin toinen kierros starttaa. Kiipeilyradoille on jälleen piilotettu voittokuoria, joista löydät eri arvoisia Vierumäki-lahjakortteja sekä makeannälkää taltuttavia jäätelölahjakortteja.

klo 15.00 Pihkis vierailee puistossa jälleen karkin jaossa sekä kasvomaalaamassa itselleen lapsista ilvespesuetta.

Lisäksi puiston haastavimmalla radalla kisataan kiipeilynopeudessa koko päivän. Puiston musta rata starttaa huiman pitkällä tikaskiipeämisellä, joka jo itsessään on haastava este. Synttärikisassa otetaan kisaajien kiipeilysuorituksesta aikaa, ja tavoitteena on kiivetä tikkaat ylös tavoiteaikaa nopeammin! Nopeille on tarjolla Flowpark-rannekkeita.

Tervetuloa mukaan juhlistamaan 5-vuotiasta seikkailupuistoa!