Kehonhallinnan ja käsilläseisonnan workshop

Onko haaveenasi oppia seisomaan käsillä? Tämä workshop on suunnattu juuri sinulle. Workshopissa pääset harjoittamaan oman kehon hallintaasi, opit askeleittain miten kehittyä päälläseisonnasta aina käsilläseisontaan asti – jopa käsilläkävelyyn saakka!

Tästä workshopista on hyötyä kaikille, jotka ovat kiinnostuneet kehonhallinnasta tai haluavat oppia/parantaa omia taitojaan käsilläseisonnan parissa. Workshopissa opitaan aktivoimaan käsilläseisonnassa tarvittavia lihaksia sekä paneudutaan oman kehon liikkuvuuteen. Erilaisten sekä tasoisten harjoitusten kautta voi workshopissa oppia kehonhallinnallisia temppuja sekä turvallisesti käsilläseisontaa, jaossa on vinkkejä siihen miten projektia voi kotonta käsin turvallisilla harjoituksilla jatkaa ja oppimista tukea.

Tämän workshopin aikana harjoitellaan liikkeitä, jotka tukevat kehonhallinnan, liikkuvuuden lisäämisen ja käsilläseisonnan perusteita. Käsilläseisonta on monipuolinen liike, jonka saavuttamiseksi täytyy rakentaa hyvä ja vahva pohjaa erilaisten harjoitteiden avulla. Jokainen tulee siis saamaan hyvät eväät käsilläseisonnan harjoitteluun ja hyvän lähdön sen oppimiseen tämän workshopin aikana.

Workshopin vetäjänä toimii Riina Toiviainen.

Ajankohta ja ohjelma

Workshop järjestetään lauantaina 18.5.2019 Pihkala-rakennuksen voimistelusalissa.

Workshopin ohjelma

klo 13.00-15.00 Lämmittely, kehonhallintaa ja käsilläseisonnan alkeita
klo 15.00-15.30 Päiväkahvit ja hedelmä Tahkon kahvilassa
klo 15.30-17.30 Käsilläseisonnan alkeiden jatkoa ja erilaisia käsilläseisontatemppuja ja -kävelyharjoituksia
klo 17.30-21.00 Mahdollisuus Vierumäen uimahallin käyttöön

Workshoppia varten tarvitset rennosti sisäliikuntavarusteet ja juomapullon. Sisäkenkiä ei workshopissa tarvita. Uintia varten kannattaa varata oma pyyhe, uikkarit ja peseytymisvälineet.

Hinta ja varaukset

Workshopin hinta 45€/hlö  sisältäen ohjatun workshopin, päiväkahvit sekä uimahallin sisäänpääsymaksun. Varaa paikkasi workshoppiin verkkokaupastamme tai myyntipalvelustamme 10.5.2019 mennessä.

Verkkokaupastamme voit varata myös majoituksen workshop-viikonloppuun!

Workshop tarvitsee toteutuakseen vähintään 10 osallistujaa. Asiakkaisiin tullaan olemaan yhteydessä noin viikkoa ennen kyseistä workshopin ajankohtaa toteutumisen suhteen.

Kurssi Päivämäärät Hinta