Kehonhallinnan ja käsilläseisonnan workshop

Onko haaveenasi oppia vihdoinkin seisomaan käsillä?

Tämä workshop jatkoa viime keväänä toteutetulle käsilläseisonnon workshopille, jossa lähdettiin alkeista liikkeelle. Tämä workshop on suunnattu juuri sinulle, joka jo hiukan hallitset kehoasi ja tarvitset pienen sysäyksen loppusuoritukseen. Workshopissa pääset harjoittamaan oman kehon hallintaasi, opit askeleittain miten kehittyä päälläseisonnasta aina käsilläseisontaan asti – jopa käsilläkävelyyn saakka!

Tästä workshopista on hyötyä kaikille, jotka ovat kiinnostuneet kehonhallinnasta tai haluavat oppia/parantaa omia taitojaan käsilläseisonnan parissa. Workshopissa opitaan aktivoimaan käsilläseisonnassa tarvittavia lihaksia sekä paneudutaan oman kehon liikkuvuuteen. Erilaisten sekä tasoisten harjoitusten kautta voi workshopissa oppia kehonhallinnallisia temppuja sekä turvallisesti käsilläseisontaa, jaossa on vinkkejä siihen miten projektia voi kotonta käsin turvallisilla harjoituksilla jatkaa ja oppimista tukea.

Tämän workshopin aikana harjoitellaan liikkeitä, jotka tukevat kehonhallinnan, liikkuvuuden lisäämisen ja käsilläseisonnan perusteita. Käsilläseisonta on monipuolinen liike, jonka saavuttamiseksi täytyy rakentaa hyvä ja vahva pohjaa erilaisten harjoitteiden avulla. Jokainen tulee siis saamaan hyvät eväät käsilläseisonnan harjoitteluun ja hyvän lähdön sen oppimiseen tämän workshopin aikana.

Workshopin vetäjänä toimii Riina Toiviainen.

Ajankohta ja ohjelma

Workshop järjestetään lauantaina 21.9.2019  klo 14.00-18.00 Pihkala-rakennuksen Temppuparkissa.

 

Workshoppia varten tarvitset rennosti sisäliikuntavarusteet ja juomapullon. Sisäkenkiä ei workshopissa tarvita.

Hinta ja varaukset

Workshopin hinta 30€/hlö .  Varaa paikkasi workshoppiin verkkokaupastamme tai myyntipalvelustamme 14.9.2019 mennessä.

Verkkokaupastamme voit varata myös majoituksen workshop-viikonloppuun!

Workshop tarvitsee toteutuakseen vähintään 10 osallistujaa. Asiakkaisiin tullaan olemaan yhteydessä noin viikkoa ennen kyseistä workshopin ajankohtaa toteutumisen suhteen.

Kurssi Päivämäärät Hinta