Tanssin iloa -teemaviikonloppu

Tule nauttimaan kanssamme pe-su mittaiselle Tanssin Ilo -teemaviikonlopulle! Ajankohta 13.-15.11.2020

Tule piristämään marraskuun pimeyttä kepeillä tanssiaskeleilla! Nyt on aika hankkia lisäenergiaa ja käyttää tämä tilaisuus hyödyksi!

Perjantain 13.11. ja sunnuntain 15.11. välisenä aikana pääset tutustumaan erilaisiin tanssisuuntauksiin, ilman minkäänlaista painetta siitä, mikä on oma osaamistasosi. Ohjaajamme Ansku saa sinut innostumaan ja heittäytymään tunneilla, olit sitten kokenut konkari tai vasta-alkaja. Tule siis sellaisena kuin olet. Matkaasi mukaan saat liikunnan ja tanssin lisäksi iloista ja pirteää mieltä.

Viikonloppuun olemme koonneet useita tanssitunteja Disco feveristä hiphoppiin. Saat itse päättää kuinka kauan jaksat jorailla kanssamme, yhden vai useamman tunnin? Tanssitunteja on tarjonnassamme perjantai-iltapäivästä sunnuntai-aamupäivään. Valitse siis vapaasti, mille tunneille haluat osallistua. Viikonlopun aikana tarjonnassa on myös muutakin kuin tanssiliikuntaa – kaikki ohjatut liikuntatunnit näet tapahtumakalenteristamme.

Ilmoittautuminen

Tunneille ilmoittaudutaan ja ostetaan paikat Vierumäki Friends sovelluksesta. Lataa applikaatio sovellukaupasta ja varmista paikkasi suosikkitunnillesi!