Vielä ehdit hiihtolomalle: nyt 2 yötä 1 hinnalla!

Hiihtoloma mielessä, mutta ei suunnitelmia? Tule Vierumäelle. Meillä viihdyt yli 300 aktiviteetin parissa, herkuttelet monipuolisen ravintolamaailman antimilla, rentoudut pehmeissä hotellilakanoissa ja nautit upeasta talviluonnosta.

Sporttihotelli Ilkan tarjous: Vietä hiihtoloma Vierumäellä ja yövy sporttihotelli Ilkassa huippuedullisesti 2 yötä 1 hinnalla!

Tarjous on voimassa 13.2.-6.3.2020 ja etuhintaiset huoneet on varattavissa ajalle 14.2.-8.3.2020. Majoituksen lisäksi hintaan sisältyy herkullinen aamiainen ravintola Wanha Salissa. Tarjous koskee sporttihotelli Ilkan kahden hengen huoneita.

Tarjouksen ehdot

Tarjoukseen kuuluvia huoneita saatavilla rajoitettu määrä ajalle 14.2.-8.3.2020 ja ne ovat varattavissa tarjouksen voimassaoloaikana 13.2.-6.3.2020. Etu koskee uusia, kahden yön vapaa-ajan varauksia sporttihotelli Ilkan kahden hengen huoneisiin. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää laskutettaviin varauksiin. Ei peruutus- tai siirto-oikeutta.

Osta verkkokaupasta

Siirry verkkokauppaan painikkeesta. Syötä majoituskalenteriin haluamasi saapumis- ja lähtöpäivä sekä majoittujien määrä. Valitse majoitustyypiksi “Tarjoukset”. Lisää valitsemasi huone ostoskoriin ja etene varauksessasi verkkokaupan ohjeiden mukaan. Päivän hinta vaihtelee ajankohdan mukaan.

Huom. Jotta voit hyödyntää tarjouksen, merkitsethän majoituksen kestoksi kaksi (2) yötä. Näin verkkokauppa laskee sinulle oikean tarjoushinnan ja saat majoituksen 50% alennuksella.