Info

8.3.2021 alkaen

Vierumäki-hallin tennis-, padel- ja squash kentät, sekä Golfin talvilyöntipiste palvelevat asiakkaita normaalisti aukioloaikojen puitteissa. Varattavat vuorot ovat tunnin mittaisia ja alkavat tasatunnein, turvavälit kentille liikkuvien osin on turvattu siten, että kentille käynti järjestetään alakäytävän kautta ja poistuminen pelihallin yläparven kautta, kaikki Vierumäkihallin ulko-ovet (myös kenttien päädyistä sekä toisen kerroksen päädyistä) on käytössä varmistaaksemme turvallisen liikkumisen sisätiloissa.

Vierumäkihallin aulatila, mukana lukien urheilutarvikekauppa Sportif sekä Kahvila Greenin take-away ostot, määritellään yhdeksi sisätilaksi, jossa kerrallaan asioivien määrä rajataan 10 henkeen.

Henkilökuntamme ovella varmistaa asiaa ja auttaa tarkistamaan etukäteen varatun kentän numeron ja ohjaamaan liikkumista turvallisesti

Tenniskenttien ajanvaraus

Kenttävaraukset tapahtuu kätevästi meidän Vierumäki Friends -mobiilisovelluksen kautta.
(Urheilulajit > Pallo & Mailat > Valitsemanne laji > Katso paikat ja osta vuoro)

Ongelmatilanteissa otathan yhteyttä liikuntapaikkavaraamoon, puh. 0300 870 870 tai myynti@vierumaki.fi

Puheluiden hinta:
0,34€ /min (alv 24%)

Varattu vuoro tulee ottaa käyttöön viimeistään 15 minuuttia vuoron alkamisesta. Tenniskenttien peruutukset vähintään 2 h ennen varattua aloitusaikaa. Käyttämättä jääneet vuorot laskutetaan normaalin tuntiveloitushinnan mukaisesti. Massa- ja sisäkenttien käyttö edellyttää asianmukaisia tennistossuja.