Nadal tenniskurssit

Nyt ainoana Suomessa! Valmennusguru Toni Nadalin valmennusmenetelmään perustuvat tenniskurssit täydentävät nyt Vierumäen kattavaa tennistarjontaa.

AP Tennis Coaching ja Vierumäki ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka antaa Vierumäelle yksinoikeuden Toni Nadalin valmennusmenetelmään perustuvien tenniskurssien järjestämiseen Suomessa. Kurssille voivat osallistua keskitason harrastajat ja sitä paremmat pelaajat, kuten kilpapelaajat.

Valmennus Vierumäen Nadal tenniskurssilla perustuu yksityiskohtaiseen valmennussuunnitelmaan. Tenniskurssien kurssiohjelmaan on koottu Nadalin parhaimmat harjoitusmenetelmät sekä tekniset ja taktiset harjoitteet. Kurssiohjelmaan sisältyy myös koppa-, peli- ja otteluharjoituksia. Kursseilla sovelletaan ja käydään läpi Toni Nadalin urheilufilosofiaa, jota hän käytti Rafael Nadalin valmennuksessa.

Valmentajina kursseilla toimivat Alina Petras ja Mikko Kurki.

Ajankohdat ja ohjelma

Seuraavat kurssiajankohdat ovat
5.-7.10.2018
30.11.-2.12.2018
14.-16.12.2018.

Tutustu kurssiohjelmaan alta.

Nadal -tenniskurssit
Kurssiohjelma

Osta verkkokaupastamme

Lokakuun kurssi nyt myynnissä verkkokaupassamme. Tutustu ja varaa alta sinulle sopivalla majoituksella! Kurssin tarkempaan ohjelmaan voit tutustua klikkaamalla kurssin nimeä alta.