Tenniskentät

Vierumäeltä löytyy yhteensä 27 tenniskenttää.

Sisäkentät:

  • Vierumäkihallista löytyy 4 sisäkenttää. Näistä kaksi on plexipave-kenttiä ja kaksi bolltex-kenttiä.

Ulkokentät:

  • 5 plexipave-kenttää mm. aloittelijoille, perheille, junioreille ja lenkkareilla pelaaville.
  • 4 massakenttää aktiivi- ja kilpapelaajille, joissa pinnoitteena punainen tiilimurska.
  • 1 hiekkatekonurmikenttä Vierumäki Resort Hotellilla.
  • Lisäksi mökkikylästä löytyy 13 kpl hiekkatekonurmikenttiä lähtökohtaisesti mökkiläisten käyttöön.

Huomioitavaa:

Kovilla ulkokentillä 5–9 voit kokeilla pelaamista lenkkareilla. Jos innostut lajista enemmän, tarvitset tennistossut, sillä massakentille ja sisäkentille ei pääse lenkkareilla. Niihin vaaditaan tennistossut, koska lenkkarien pohja on liian karkea ja ne eivät tue riittävästi jalkaa. Pelaamisen on oltava ennen kaikkea turvallista. Lisäksi sisäkentillä monet lenkkarit päästävät väriä.

Mökkikylien kenttien varaus on paikan päältä kentiltä. Kentiltä löytyy varaustaulu, josta voi varata kuluvalle viikolle vuoroja. Varaustaulun vieressä on polettitaulu, jossa on jokaisen kyseisen mökkikylän mökkien poletit. Mökille kuuluu oletuksena 2 varauspolettia, eli tällöin voi varata 2 tuntia kerrallaan. Poletin saa auki mökin avaimella. Muistathan poistaa poletin varaustaulusta pelivuoron jälkeen.

Mökkikylien kentät ovat käytettävissä säävarauksella 20.10. saakka.

Tiedustelut puuttuvista poleteista, avainongelmista tai muista kenttää koskevista asioista Urheiluhallilta, sähköpostilla osoitteeseen urheiluhalli@vierumaki.fi tai soittamalla Liikuntapaikkavaraamoon puh. 0105777030. (Ma-Su 08-21)