Tenniskurssit

Tenniskurssille Vierumäelle

Asiantuntevissa käsissä harjoittelu on tuloksellista ja edistyminen taattua. Kurssiopetus on pääsääntöisesti 8 hengen ryhmäopetusta. Kurssille voi osallistua sekä aloittelija että pitkän kokemuksen omaava pelaaja, sillä pelaajat jaetaan tasoryhmiin.

Aikuisten ja 14-vuotta täyttäneiden kursseja on tarjolla ympäri vuoden, junnukurssit keskittyvät kesäaikaan. Junnukurssien kanssa samanaikaisesti järjestetään kesällä myös aikuisten kurssi. Näin tennistä pääsee harjoittelemaan koko perhe. Tutustu täällä junnutenniskursseihin.

Tarjonnassamme nyt myös kahden päivän kursseja aikuisille (ma-ti). Kurssit on suunnattu naisille, joiden pelitaso vastaa B/C-luokkaa ja miehille joiden pelitaso vastaa C/D-luokkaa. Valmentajana toimii Alina Petras (opetuskieli englanti).

Talven tenniskurssit pidetään sisäkursseina. Sisäkurssiin kuuluvat kurssihintaan halukkaille Inbody-mittaukset ja Zenniz lyöntianalyysi.

Kurssiohjelma
Tenniskurssin ohjelma pe-su, sisäkurssi (talvisin)
Tenniskurssin ohjelma ma-ke, ke-pe tai pe-su, ulkokurssi (kesäisin)
Tenniskusrssin ohjelma ma-ti
Tenniskurssin ohjelma ma-pe, ulkokurssi (kesäisin)

Osta kurssit verkkokaupastamme

Tenniskurssit voit nyt ostaa verkkokaupastamme. Tutustu ja varaa alta sinulle sopivalla majoituksella! Kurssin tarkempaan ohjelmaan voit tutustua klikkaamalla kurssin nimeä alta.

Huom! Muista myös Nadal tenniskurssimme!

Tammikuun tenniskurssit

Kurssi Päivämäärät Hinta

Helmikuun tenniskurssit

Maaliskuun tenniskurssit

Huhtikuun tenniskurssit

Toukokuun tenniskurssit

Tenniskurssin hinnat ja majoituskohteet

alk. 360€ / hlö täysihoidolla opistotason majoituksessa, esim. sporttihotelli Ilkka
alk. 400€ / hlö täysihoidolla Vierumäki Resort Hotellin majoituksessa
alk. 240€ / pelkkä ohjelma, ilman majoitusta ja ruokailuja

Täysihoitohinta sisältää majoituksen 2 hh:ssa, täysihoitoruokailut ja ohjelman. Opistotason majoitus sporttihotelli Ilkassa, ruokailut ravintola Wanha Salissa. Majoittuessasi Vierumäki Resort Hotellilla ruokailut majoituskohteen ravintolassa. Ostaessasi pelkän kurssiohjelman, muistathan varata myös majoituksen kurssin ajalle. Alkaen hinnoissa hyödynnämme sesonkihinnoittelua.

Late Check Out  veloituksetta sunnuntaisin klo 18.00 asti.