Tenniksen jatkokurssi, 2 vrk täysihoidolla

Tenniksen jatkokurssi on suunnattu jo tenniksen perusteisiin tutustuneille ja jonkin verran pelanneille. Kurssilla kiinnitetään huomiota tekniikkaan, mutta harjoitteet muuttuvat pelinomaisemmiksi ja mukaan tulee myös pelitaktiikkaa.

Tenniksen jatkokurssi on suunnattu pelaajille, jotka ovat käyneet aiemmin kurssilla tai osallistuneet tuntivalmennukseen ja perustaidot ovat hallussa. Taitotason karttuessa tekniikassa voidaan kiinnittää perusasioiden lisäksi huomiota esimerkiksi ylä- ja alakierteen tuottoon, lyönnin suuntaamiseen sekä hyökkäys- ja puolustuslyönteihin. Liikkuminen, lyöntiin valmistautuminen, osumakohta ja lyönnin viimeistely saavat edelleen huomiota, mutta harjoitteet muuttuvat pelinomaisimmiksi ja mukaan tulee myös taktiikkaa. Tekniikka- ja taktiikkaharjoitteiden avulla lyöntivarmuus paranee, lyöntivalikoima monipuolistuu ja opit tekemään tilanteeseen sopivia lyöntivalintoja. 

Kurssin alaikäraja on 14v. ja edellytyksenä on, että pitää pystyä harjoittelemaan aikuisten kanssa. (Alle 14 v. mahdollinen osallistuminen kysyttävä erikseen.)

Valmentajina kursseilla toimivat pääosin Vilho Lahtinen ja Visa Kiviharju.


Kesän jatkokurssien ajankohdat

14.-16.6.2023

10.-12.7.2023

21.-23.7.2023

18.-20.8.2023

Täytäthän ilmoittautumisen jälkeen ennakkotiedot kesän kurssia varten täällä.


HUOM! Majoitushinta on oletuksena 1 hlö/huone. Ostaessasi kurssin kahdelle henkilölle, jotka majoittuvat samassa huoneessa, alentuu hinta sen mukaiseksi. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0300 870 870 (puhelun hinta on 0,49 €/minuutti sis. alv 24 %) tai myynti@vierumaki.fi.


Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktivitettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan.


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 

Ajankohta
Kesä 2023
Kesto
2 vuorokautta
Hinta
Hinta määräytyy valitun majoituskohteen mukaan. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %) tai myynti@vierumaki.fi. Kurssin hinta ilman majoitusta 240 €.

Malliohjelma

Malliohjelmat ovat alustavia ohjelmia. Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Katso kevään jatkokurssin infokirjeet ja malliohjelmat tästä.

Kesän tenniskurssien infokirje ja malliohjelma.

Ruokailu
Hotellissa tai sporttimajoituksessa majoittuvien kurssilaisten täysihoitohintaan sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen.
Majoitus
Valitsemassasi kohteessa. Majoitus sisältää aamiaisen joko ravintola V:ssä tai Puhtissa majoituspaikasta riippuen. Kurssi ilman majoitusta ei sisällä aamiaista.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä!

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.