Tenniksen kilpakurssi, 2 vrk täysihoidolla

Edistyneiden ja kilpapelaajien kurssilla harjoitteet ovat pelinomaisia ja teemoja voidaan räätälöidä toiveiden mukaan. Tekniikkaa, taktiikkaa ja peliä omantasoisessa seurassa ja osaavassa valmennuksessa.

Edistyneiden pelaajien kurssit on suunnattu pelaajille, jotka ovat jo mahdollisesti kokeilleet kilpailemista (vaikkapa hallisarjoissa) tai ovat siitä kiinnostuneita. Taitotasovaatimuksena on noin D-luokan osaaminen, mutta ylärajaa ei ole. Osaat siis sijoitella palloa takakentältä haluamaasi suuntaan ja pelatut pisteet kestävät vähintään 4-6 lyöntiä. Ryhmä jaetaan tarvittaessa tasoryhmiin ja jokainen lajiharjoitus keskittyy tiettyyn teemaan, joita voidaan räätälöidä osallistujien toiveiden mukaan.

Teemoja

  •   kierteet
  •   liikkuminen
  •   hyökkäys/puolustus
  •   taktiikkaharjoitteet

Valmentajina kursseilla toimivat pääosin Vilho Lahtinen ja Visa Kiviharju.

Kurssin alaikäraja on 14v. ja edellytyksenä on, että pitää pystyä harjoittelemaan aikuisten kanssa. (Alle 14 v. mahdollinen osallistuminen kysyttävä erikseen.)


Kesän kilpakurssien ajankohdat

14.-16.7.2023

28.-30.7.2023

Täytäthän ilmoittautumisen jälkeen ennakkotiedot kesän kurssia varten täällä.


HUOM! Majoitushinta on oletuksena 1 hlö/huone. Ostaessasi kurssin kahdelle henkilölle, jotka majoittuvat samassa huoneessa, alentuu hinta sen mukaiseksi.

Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %) tai myynti@vierumaki.fi.


Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan.


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 

Ajankohta
Kesä 2023
Kesto
2 vuorokautta
Hinta
Hinta määräytyy valitun majoituskohteen mukaan. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %) tai myynti@vierumaki.fi. Kurssin hinta ilman majoitusta 240 €.

Malliohjelma

Malliohjelmat ovat alustavia ohjelmia. Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Katso kevään tenniskurssien infokirje ja malliohjelma täältä.

Kesän tenniskurssien infokirje ja malliohjelma.

Ruokailu
Hotellissa tai sporttimajoituksessa majoittuvien kurssilaisten täysihoitohintaan sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen.
Majoitus
Valitsemassasi kohteessa. Majoitus sisältää aamiaisen joko ravintola V:ssä tai Puhtissa majoituspaikasta riippuen. Kurssi ilman majoitusta ei sisällä aamiaista.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä!

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.