Johtotehtävissä toimiville

Happy Healthy Leaders -ohjelmat

Happy Healthy Leaders -ohjelmat ovat tarkoitettu johto-, esimies- sekä asiantuntijatehtävissä toimiville työkykyriskien tunnistamiseen ja hallintaan. Valmennus keskittyy sekä yksilön oman työhyvinvoinnin ja jaksamisen tukemiseen, että organisaation työhyvinvointitoiminnan edistämiseen.

Hyvinvointistartti ylimmälle johdolle

Hyvinvointistartti voidaan räätälöidä strategiapäivän tai johtoryhmätapaamisen yhteyteen tai toteuttaa erillisenä työhyvinvointivalmennuksena.

Kokonaisuuteen voi kuulua esimerkiksi kokouksen lomassa tehtävä fyysisen kunnon testaus, luento tai liikuntahetki. Huomioi suosittu peruskuntokartoituksemme, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi johtotehtävissä toimiville henkilöille kokonaisvaltaiseen peruskunnon ja hyvinvoinnin kartoitukseen ja seurantaan.

Hyvinvointistartti esimiehille ja HR-tehtävissä toimiville

Hyvinvointistartti on tarkoitettu henkilöille, jotka vievät työhyvinvointia eteenpäin omassa organisaatiossaan, usein se tarkoittaa keskijohtoa, esimiehiä ja henkilöstöhallintoa. Omasta hyvinvoinnista huolehtimisen lisäksi näillä henkilöillä saattaa olla vastuullaan koko yrityksen työhyvinvoinnin suunnittelu ja kehittäminen.

Valmennus toteutetaan joko henkilökohtaisena tai ryhmävalmennuksena. Kokonaisuus, kesto sekä tapaamiskerrat räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan.

Happy Healthy People at Work -mobiilipalvelu

Kaikkiin palveluihin voi liittää Happy Healthy People at Work työhyvinvoinnin mobiilipalvelun välivalmennukseen tai kurssin jälkeiseksi tueksi. Palvelu antaa vinkkejä liikuntaan, ravitsemukseen ja palautumiseen.