Olosuhteet

Vierumäen olosuhteet soveltuvat erinomaisesti monipuolisten uintileirien järjestämiseen. Kokonaisvaltaiset palvelut sekä Suomen urheiluopiston olosuhteet tarjoavat urheilijoille täydellisen keskittymisrauhan uintileirillä. Alueellamme on helppo liikkua kävellen paikasta toiseen, sillä majoitus, ruokailut ja harjoittelupaikat ovat lähellä toisiaan. Tämän ansiosta esimerkiksi leirien aikataulut ovat tehokkaita, kun aikaa ei kulu turhaan paikasta toiseen siirtymiseen. Vierumäellä järjestetään vuosittain lukuisia leiritystapahtumia.

Leiri voidaan mitoittaa tarpeen mukaan muutamasta päivästä useaan viikkoon.

Tilat ja välineet

  • viisiratainen 25 m uima-allas
  • terapia-altaat sekä palautumisallas
  • harjoitteluvälineet 15 hengelle: uimalaudat, pullarit, räpylät, lättärit, yms.
  • sähköinen Colorado-ajanottolaitteisto yhdelle radalle
  • virkistysallasosastolla on lasten kahluuallas ja opetusallas, lämmin poreallas, kylmäallas sekä toiminta-allas vesihierontapisteineen.

Vierumäen laadukkaat oheisliikuntatilat ovat myös käytössänne sopimuksen mukaisesti. Oheisliikuntaa voi järjestää esimerkiksi voimistelusaliin, Vierumäki Areenalle tai urheiluhallille.

Suomen Urheiluopiston Valmennuskeskus tekee kehitysyhteistyötä sopimuksen alaisten uimaseurojen kanssa. Ota yhteyttä selvittääksesi tarjoamamme mahdollisuudet omalle seurallesi.

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous leirityksestä sporttimyynnistämme tai jätä tarjouspyyntö sivun alalaidan lomakkeen avulla. Olemme sinuun pian yhteydessä!