Nuotiopaikat

Vierumäellä on kaksi nuotiopaikkaa: Valkjärven nuotiopaikka ja Saarijärven Letturanta. Suosittelemme nuotiopaikan varaamista etukäteen myyntipalvelustamme.

Nuotiopaikan varaamisen etuja:

  • nuotiopaikka on varatttu vain sinulle haluamaasi ajankohtana
  • polttopuut kuuluvat hintaan
  • hinta 50€/kerta

Voit käyttää nuotiopaikkaa myös ilman varausta. Huomioithan tällöin, että

  • tuot omat puut ja huolehdit turvallisuudesta
  • mikäli nuotiopaikalle on tehty varauksia myyntipalvelun kautta, ovat ajan varanneet asiakkaat etusijalla

Saarijärven Letturannassa on myös pieni esiintymislava järven rannassa sekä amfiteatterimainen katsomo, joten paikka soveltuu hyvin esimerkiksi pienimuotoisen teatterinäytökseen nuotion loisteessa. Saarijärven nuotiopaikka sijaitsee noin kilometrin päässä opiston päärakennuksesta. Nuotiopaikkaa ei ole katettu.

Valkjärven rannassa sijaitseva nuotiopaikka on rantasaunojen läheisyydessä noin 150 metriä opiston päärakennuksesta.  Nuotiopaikka sijaitsee Valkjärveä kiertävän valaistun polun varrella. Nuotiopaikkaa ei ole katettu.

Suosittelemme nuotiopaikkojen sekä tarjoilujen varaamista etukäteen. Tarjoilut voit varata Vierumäki Cateringin kautta. Nuotio sytytetään itse, joten varaathan omat tulentekovälineet mukaan.

Varattavien nuotiopaikkojen lisäksi opiston kympin varrelta löytyy Kalattoman laavu, joka on polttopuineen ulkoilijoiden käytössä.