Nuotiopaikat

Nuotiopaikat

Lemmensillan nuotiopaikka

Helposti saavutettavalla nuotiopaikalla Valkjärven rannalla voit nauttia nuotion loimusta ja luontoretken tunnelmasta. Nuotipaikka toimii lähtöpaikka Lemmenharjun kierrokselle, joka on merkitty puihin oransseilla reittimerkeillä. Nuotiopaikan vieressä on mahdollisuus invapysäköintiin. Nuotiopaikalla mahdollista tehdä puut omaa käyttöä varten.

Valkjärven nuotiopaikka

Valkjärven rannassa sijaitseva nuotiopaikka on rantasaunojen ja uimalaitureiden läheisyydessä noin 150 m opiston päärakennuksesta. Nuotiopaikka sijaitsee Valkjärveä kiertävän valaistun polun varrella. Nuotiopaikkaa ei ole katettu. Paikalla puuhuolto, mutta ei kirvestä/sahaa.

Nuotiopaikka on avoimessa käytössä aina kun sitä ei ole varattu yksityiskäyttöön. Varauksien aikana voit käyttää Lemmensillan nuotipaikkaa.

Saarijärven Letturannan nuotiopaikka

Saarijärven Letturanta on paikka, jossa viimeiset auringon säteet maalavat järven saaret kultaisiksi. Matala ja hiekkapohjainen Letturanta sopii hyvin lasten uimapaikaksi. Letturannassa sijaitsee myös nuotiopaikka, joka on tunnetusti paras paikka letunpaistoon. Nuotiopaikassa ei ole katosta. Pienestä katoksesta löydät rajallisen määrän polttopuita. Nuotiopaikka on avoimessa käytössä aina kun sitä ei ole varattu yksityiskäyttöön.

Kalattoman nuotiopaikka

Kalattoman taukopaikalta löydät klapivajan, kuivakäymälän ja uimalaiturin. Nuotiopaikan vierellä on lisäksi laavu sekä pieni kesäkeittiö. Perille pääset kävellen, pyöräillen tai potkulautaillen. Nimestään huolimatta Kalattomasta huhutaan saaneen ahvenia ja haukia.

Varattavat nuotiopaikat 

  • Valkjärven nuotiopaikkaa
  • Saarijärven Letturannan nuotiopaikka

Yllä olevat nuotiopaikat on mahdollista varata yksityiskäyttöön hintaan 50€/kerta

Suosittelemme nuotiopaikkojen sekä tarjoilujen varaamista etukäteen. Tarjoilut voit varata Vierumäki Cateringin kautta. Nuotio sytytetään itse, joten varaathan omat tulentekovälineet mukaan.