Jääkiekkoilijoiden testaus

pyörätesti, testaus

Jääkiekko on iso osa Vierumäkeä ja myös yksi pääyhteistyölajeistamme. Meillä on pitkä historia eri ikäisten jääkiekkoilijoiden fyysisen kunnon testauksesta ja kehittymisen seurannasta. Jääkiekkoilija tarvitseekin monipuolisesti eri fyysisen suorituskyvyn osa-alueita ja meillä pääset seuraamaan tuottaako harjoittelusi tulosta oikeaan suuntaan.

Missiomme on auttaa urheilijaa löytämään oma potentiaalinsa ja seuraamaan omaa kehitystään. Siksi teemmekin mielellämme pitkäaikaista yhteistyötä ja seurantaa vastuullisesti ja luotettavilla menetelmillä. Testit voi ottaa osaksi leiriä Vierumäellä tai varata testit omana pakettinaan erikseen. Jokainen urheilija saa testipäivän jälkeen oman henkilökohtaisen tuloskoontinsa viitearvojen kera ja valmentaja saa koonnin koko joukkueesta. Näin helpotamme myös valmentajien työtä ja vapautamme aikaa testipäivän järjestämisestä, testidatan käsittelystä ja hallinnoinnista olennaiseen eli valmentamiseen.

Seuraavassa on esitetty muutama testipakettivaihtoehto jääkiekkoilijoille. Jos et löydä tästä sopivaa vaihtoehtoa, niin teemme myös räätälöityjä paketteja. Seurat saavat normaalihinnoista -15 % alennusta seuraleirien yhteydessä.

Jääkiekko – testipaketti 1

Nopeus (10 m ja 30 m)

Kevennyshyppy ja lisäpainohyppy (alle 16 v vauhditon pituus)

Pituus ja paino

Hinta 24 €/hlö (sis. ALV 24 %)

 

Jääkiekko – testipaketti 2

Nopeus (10 m ja 30 m)

Kevennyshyppy ja lisäpainohyppy (alle 16 v vauhditon pituus)

Maksimaalinen polkupyöräergometri

Pituus ja paino

Hinta 93 €/hlö (sis. ALV 24 %)

 

Jääkiekko – testipaketti 3

Nopeus (10 m ja 30 m)

Kevennyshyppy ja lisäpainohyppy (alle 16 v vauhditon pituus)

Laktaattitesti (pyörällä)

Pituus ja paino

Hinta 123 €/hlö (sis. ALV 24 %)

 

Haluatko vain kestävyystestin? Tutustu kestävyystesteihimme täältä. Jääkiekkoilijoille suosittelemme maksimaalista polkupyöräergometritestiä tai kynnystestiä tarkempaan harjoitusalueiden määrittelyyn.