Jalkapalloilijoiden testaus

Hyvä fyysinen suorituskyky on olennainen osa jalkapalloilijalla ja hyvä fysiikka mahdollistaa, että jaksat tehdä vielä ottelun loppuhetkilläkin taidokkaita suorituksia. Kehityksen seuraamiseksi fyysisen suorituskyvyn testaaminen tulisi kuulua jokaisen urheilijan treeniohjelmaan säännöllisin väliajoin. Näin nähdään, tuottaako harjoittelu toivotunlaista tulosta ja voidaan tehdä tarvittavia muutoksia.

Vierumäen Testausasema tekee luotettavaa testaustoimintaa ja haluaa tukea juuri sinua kohti huippua. Siksi teemmekin mielellämme pitkäaikaista yhteistyötä. Testit voi ottaa osaksi leiriä Vierumäellä tai varata testit omana pakettinaan erikseen. Jokainen urheilija saa testipäivän jälkeen oman henkilökohtaisen tuloskoontinsa viitearvojen kera ja valmentaja saa koonnin koko joukkueesta. Näin helpotamme myös valmentajien työtä ja vapautamme aikaa testipäivän järjestämisestä, testidatan käsittelystä ja hallinnoinnista olennaiseen eli valmentamiseen.

Alla näet testipakettivaihtoehtomme jalkapallon pelaajille. Jos et löydä tästä sopivaa vaihtoehtoa, niin teemme myös räätälöityjä paketteja. Seurat saavat normaalihinnoista -15 % alennusta seuraleirien yhteydessä.

Jalkapallo – testipaketti 1

Nopeus (10 m ja 30 m)

Kevennyshyppy

Kestävyystesti (yoyo)

Hinta 28 €/hlö (sis. ALV 24 %)

 

Jalkapallo – testipaketti 2

Nopeus (10 m ja 30 m)

Kevennyshyppy

Ketteryystesti (kahdeksikkorata)

Kestävyystesti (yoyo)

Hinta 36 €/hlö (sis. ALV 24 %)