Salibandyn pelaajien testaus

Salibandyn pelaaja tarvitsee useita eri ominaisuuksia. Nopea ja ketterä pelaaja on edellä vastustajaansa ja kestävä pelaaja jaksaa ottelun loppuhetkilläkin vielä kamppailla ja tehdä ratkaisevia suorituksia. Näin ollen fyysisen suorituskyvyn kehittäminen ja kehittymisen seuraaminen on olennainen osa jokaisen huipulle pyrkivän pelaajan harjoittelua. Näin nähdään, tuottaako harjoittelu toivotunlaista tulosta ja voidaan tehdä tarvittavia muutoksia.

Vierumäen Testausasema tekee luotettavaa testaustoimintaa ja haluaa tukea juuri sinua kohti huippua. Siksi teemmekin mielellämme pitkäaikaista yhteistyötä. Testit voi ottaa osaksi leiriä Vierumäellä tai varata testit omana pakettinaan erikseen. Jokainen urheilija saa testipäivän jälkeen oman henkilökohtaisen tuloskoontinsa viitearvojen kera ja valmentaja saa koonnin koko joukkueesta. Näin helpotamme myös valmentajien työtä ja vapautamme aikaa testipäivän järjestämisestä, testidatan käsittelystä ja hallinnoinnista olennaiseen eli valmentamiseen.

Alla näet testipakettivaihtoehtomme salibandyn pelaajille. Jos et löydä tästä sopivaa vaihtoehtoa, niin teemme myös räätälöityjä paketteja. Seurat saavat normaalihinnoista -15 % alennusta seuraleirien yhteydessä.

Salibandy – testipaketti 1

Nopeus (5 m ja 20 m)

Kevennyshyppy

Kestävyystesti (yoyo)

Hinta 28 €/hlö (sis. ALV 24 %)

 

Salibandy – testipaketti 2

Nopeus (5 m ja 20 m)

Kevennyshyppy

Ketteryystesti (kahdeksikkorata)

Kestävyystesti (yoyo)

Hinta 36 €/hlö (sis. ALV 24 %)