Taitoluistelijoiden testaus

taitoluistelu, testaus, testipaketti

Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Taitoluisteluliiton kanssa ja fyysisen suorituskyvyn seuranta kuuluu olennaisena osana myös maajoukkuetoimintaan jo Nuorten Projektiryhmäläisistä alkaen. Taitoluistelu on fyysisesti vaativa laji ja kovan ponnistusvoiman lisäksi lajissa vaaditaan myös esimerkiksi vahvaa kestävyyssuorituskykyä.

Meidän missiomme on auttaa urheilijaa löytämään oma potentiaalinsa ja seuraamaan omaa kehitystään. Siksi teemmekin mielellämme pitkäaikaista yhteistyötä ja seurantaa vastuullisesti ja luotettavilla menetelmillä. Testit voi ottaa osaksi leiriä Vierumäellä tai varata testit omana pakettinaan erikseen. Urheilija saa testipäivän jälkeen oman henkilökohtaisen tuloskoontinsa taitoluistelun oman ikäluokkansa viitearvojen kera.

Alla näet pakettivaihtoehtomme yksinluisteluun. Jos et löydä tästä sopivaa vaihtoehtoa, niin teemme myös räätälöityjä paketteja. Muodostelmaluistelun osalta paketti on vielä päivitysvaiheessa yhteistyössä Taitoluisteluliiton kanssa. Seurat saavat normaalihinnoista -15 % alennusta seuraleirien yhteydessä.

Yksinluistelu

Taitoluistelu – testipaketti 1

Vertikaalihypyt 3 erilaista

Nopeus

Pituus & paino

Hinta 32 €/hlö (sis. ALV 24 %)

Taitoluistelu – testipaketti 2

Vertikaalihypyt 4 erilaista

Nopeus

Vatsalihakset, ylävartalon voima

Pituus & paino

Hinta  50 €/hlö (sis. ALV 24 %)

Taitoluistelu – testipaketti 3

Vertikaalihypyt 4 erilaista

Nopeus

Kestävyystesti Valojänis

Pituus & paino

Hinta 69 €/hlö (sis. ALV 24 %)