Valmennuskeskus

Olympiakomitean harjoitus- ja valmennuskeskus

Suomen Urheiluopisto on Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Vierumäellä kehitetään urheilua ja valmennusta monipuolisesti yhteistyössä lajiliittojen kanssa sekä koulutetaan valmentajia VOK-perusteisessa koulutuksessa (perus,- jatko-, ja syventävällä tasolla) ja ammatillisena koulutuksena.

Vierumäen maisemissa valmentautuvat ja kouluttautuvat vuosittain kymmenien eri lajien urheilijat valmentajineen.

Kansainvälinen Jääkiekon Kehityskeskus

Vierumäellä sijaitseva  Kansainvälinen Jääkiekon Kehityskeskus (International Ice Hockey Centre of Excellence) toimii kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävänä koulutus- ja osaamiskeskuksena sekä jääkiekon kehittäjänä ja siihen liittyvän koulutus- ja valmennusmateriaalin kehittäjänä ja ylläpitäjänä.

Vierumäen Salibandyakatemia

Vierumäen Salibandyakatemia on tarkoitettu urheilu-uraa tavoitteleville salibandyn B- ja C-juniorijoukkueiden tytöille ja pojille sekä valmentajille. Akatemiatoiminnan tavoitteena on tukea seurojen valmentajia jatkuvassa kehittymisessä sekä pelaajia kasvamaan kokonaisvaltaiseen urheilijan elämään. Erityisesti fysiikkaharjoittelussa, urheilijatestauksessa, ravintoon liittyvissä asioissa ja henkilökohtaisissa pelitaidossa akatemialla on paljon annettavaa.

Laadukkaat ja viihtyisät leiriolosuhteet

Valmennuskeskus tarjoaa Vierumäen maisemissa leirien pitämistä varten monipuoliset puitteet eri lajien harjoittelemiseen sekä edullisen majoittumisen täysihoidolla.

Valmennuskeskuksen monipuoliset suorituspaikat luovat opistolla hyvät harjoittelumahdollisuudet. Urheiluopiston runsaat ja maittavat ruokapalvelut lisäävät koko valmennustiiminne viihtymistä.

Kehitysyhteistyötä lajiliittojen kanssa

Valmennuskeskus tekee tiivistä yhteistyötä suomalaisten lajiliittojen ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa kehittäen ja toteuttaen urheilijoiden ja valmentajien valmentautumis- ja koulutuskokonaisuuksia.

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous leirityksestä, yhteistyöstä tai muusta sporttimyynnistämme tai jätä tarjouspyyntö sivun alalaidan lomakkeen avulla. Olemme sinuun pian yhteydessä!