Kaksi yötä yhden hinnalla, liikuttavan halpaa!

Vapusta on viiksen verran kesään, alkaisikohan golfkausi jo? Entä juhlitko vappua mieluiten Flowparkissa kiipeillen tai ihan vain keväästä nauttien? Nyt pieni karkumatka luonnon keskelle kannattaa, sillä yövyt meillä liikuttavan halpaan hintaan!

Vapputarjouksena yövyt Vierumäki Resort Hotellissa kaksi yötä yhden hinnalla!

Hinta alkaen 115€/ 2vrk/2hh. Tarjous on voimassa ajalle 22.4.-2.5.2019 uusiin kahden vuorokauden mittaisiin varauksiin. Tarjoukseen iskimme mukaan vielä runsaan hotelliaamiaisen, hotellisaunan sekä tekemisen varmistavat sporttipassit (norm. 24€/2vrk). Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!

Siirry hyödyntämään tarjous verkkokaupan sinisestä painikkeesta sivun oikeasta laidasta tai yläkulmasta. Syötä majoituskalenteriin haluamasi saapumis- ja lähtöpäivä. Valitse “vapputarjous”. ja etene varauksessasi verkkokaupan ohjeiden mukaan.

Tarjousehdot

Hinta normaalisti alkaen 115€/1vrk/2hh. Tarjoushinta koskee Vierumäki Resort Hotellin 2hh Standard Family -huoneita ja on voimassa verkkokaupassa. Tarjous ei sisällä lisävuoteita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Ei peruutus- tai siirto-oikeutta.