friends kuva 3

Vierumäki Friends -mobiilisovellus on ystävä, joka opastaa sinua alueellamme.

Maksuttoman sovelluksen avulla tiedät, mitä Vierumäellä tapahtuu, navigoit alueella digitaalisen kartan avulla ja ilmoittaudut liikuntatunneille.

Sovellukseen rekisteröityminen on helppoa ja tapahtuu vain puhelinnumerolla. Ensimmäisen ostosi yhteydessä kysymme myös nimeäsi voidaksemme palvella sinua paremmin. Lataa sovellus App Storesta tai Google Play -palvelusta ja löydä kaikki Vierumäen mahdollisuudet!

HUOM: maksukortin tallentaminen on täysin turvallista ja maksutonta, tallennusvaiheessa näkyvä 1 € “maksu” ei ole veloitus vaan kortin validointiin liittyvä katevarausprosessi.

Friends H+H

Näin saat sovelluksesta kaiken irti

Löydät alueella järjestetyt liikuntatunnit, sekä ravintola- ja viihdetapahtumat. Tutustut helposti ajankohtaisiin tapahtumiin ja ilmoittaudut niihin helposti ja nopeasti. Saat myös muistutukset tapahtumista, jotka olet merkinnyt tähdellä suosikkeihin.

Lisää maksukorttisi tiedot sovellukseen, niin maksat liikuntatuntisi ja pelikenttäsi helposti ja kätevästi suoraan sovelluksesta.

Vierumäki Friendsin käyttäjänä saat varmistettua paikkasi suosikkiliikuntatunnilla. Jatkossa käyttäjät tulevat saamaan rahanarvoisia etuja sovelluksen käytöstä.

Sovellus näyttää Sinulle Vierumäen kartan ja opastaa perille haluamaasi paikkaan.

Vierumäki friends

Varauksen siirtäminen toiseen ajankohtaan:

Laita viestiä sähköpostiosoitteeseen vierumakifriends@vierumaki.fi, ja kerro minkä varauksen haluat perua. Tämän jälkeen varaa uusi tunti ja maksa se. Rahat perutusta tunnista palautetaan sinulle mikäli peruutuksesta tapahtunut ilmoitus on tullut 24h ennen tunnin alkamista.

Peruutus:

Laita viestiä sähköpostiosoitteeseen vierumakifriends@vierumaki.fi ja rahat palautetaan sinulle mikäli peruutuksesta tapahtunut ilmoitus on tullut 24h ennen tunnin alkamista.