Vierumäki Friends

Vierumäki Friends -mobiilisovellus on ystävä, joka opastaa ja tarjoaa sinulle upeita etuja. Maksuttoman sovelluksen avulla tiedät, mitä Vierumäellä tapahtuu, navigoit alueella digitaalisen kartan avulla, ilmoittaudut liikuntatunneille sekä hyödynnät etuja ja tarjouksia.

Näin saat sovelluksesta kaiken irti:

  • 🤸‍♂ Tee: Tutustu ajankohtaisiin tapahtumiin ja ilmoittaudu niihin helposti ja nopeasti! Löydät alueella järjestetyt liikuntatunnit sekä ravintola- ja viihdetapahtumat. Saat myös muistutukset tapahtumista, jotka olet merkinnyt tähdellä suosikkeihisi.
  • 💰 Maksa: Lisää maksukorttisi tiedot sovellukseen, niin maksat ravintolaostoksesi, liikuntatuntisi ja pelikenttäsi helposti ja kätevästi suoraan sovelluksesta.
  • 🙌 Hyödy: Sovelluksen käyttäjänä saat käyttöösi parhaimmat edut ja kiinnostavimmat tarjoukset. Tutustu sovelluksessa rahanarvoisiin etuihin sinua kiinnostavista tuotteista ja palveluista. Edut ovat vaihtelevia ja liittyvät majoitus-, liikunta-, hyvinvointi- ja ravintolapalveluihin.
  • 📌 Löydä: Mobiilisovellus näyttää sinulle Vierumäen kartan ja opastaa sinut perille haluamaasi paikkaan.

Sovellukseen rekisteröityminen on helppoa ja tapahtuu vain puhelinnumerolla. Ensimmäisen ostosi yhteydessä kysymme myös nimeäsi voidaksemme palvella sinua paremmin.

Lataa sovellus App Storesta tai Google Play -palvelusta ja löydä kaikki Vierumäen mahdollisuudet!