FAQ - usein kysytyt kysymykset

Tälle sivustolle olemme keränneet tärkeimmät ja usein kysytyt kysymykset Vierumäki Friends -etuasiakasohjelmasta ja mobiilisovelluksesta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, voit olla myös yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen vierumakifriends@vierumaki.fi.

Tutustu myös Vierumäki Friends ohjelman ehtoihin ja sääntöihin täällä sekä tietosuojaselosteeseemme täällä.

FAQ Vierumäki Friends etuasiakasohjelma

Mikä Vierumäki Friends on?

Vierumäki Friends on Vierumäki Country Club Oy:n (jäljempänä “Vierumäki”) asiakkailleen suuntaama etuohjelma, jonka kautta ohjelmaan liittyneet asiakkaat voivat hyödyntää vain etuasiakkaille kohdennettuja erityisetuja ja -palveluita. Etuasiakasohjelman jäsenenä saat sinulle kohdennettuja etuja ja tarjouksia majoitus-, ravintola- ja liikuntatarjonnastamme. Etuasiakasohjelmaan kuuluvat edut ja alennukset löydät Vierumäki Friends -etuasiakasohjelmaan liitetystä mobiilisovelluksesta, jonka saat käyttöösi ohjelmaan liittymisen jälkeen.

Vierumäki Friends -mobiilisovelluksesta löydät sähköisen etuasiakaskorttisi, jolla tunnistaudut etuasiakkaaksi ja saat käyttöösi etuasiakkaan edut ja alennukset vieraillessasi Vierumäellä. Sovelluksesta löydät myös ajankohtaiset etusi, etuasiakkaan kupongit, tapahtumakalenterin, kartan sekä sovelluksessa voit tehdä ilmoittautumisia Active Hours -ryhmäliikuntatunneille. Sovelluksesta löydät myös tärkeimmät palvelupisteet ja yhteystiedot niihin.

Miten voin liittyä Vierumäki Friends -etuasiakasohjelmaan?

Vierumäki Friends -etuasiakkaaksi voi liittyä kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt yksityishenkilö Vierumäen verkkosivustolla tai lataamalla Vierumäen mobiilisovelluksen AppStore- tai GooglePlay-sovelluskaupoista.

Etuasiakasohjelmaan liittyminen on maksutonta. Etuasiakkuus on voimassa toistaiseksi. Etuasiakkaaksi liittyminen ei edellytä aikaisempaa asiakassuhdetta.

Toistaiseksi emme tarjoa perhekohtaista jäsenyyttä, eikä muiden perheenjäsenten ole mahdollista liittyä samaan, perheelle luotuun etuasiakkuuteen. Jäsenyys on henkilökohtainen. Etuohjelmassa tarjoamme etuja kuitenkin koko perheelle!

Voinko liittyä etuasiakasohjelmaan ilman sovelluksen lataamista?

Voit liittyä Vierumäki Friends -etuohjelman jäseneksi myös ilman sovelluksen lataamista, mutta tällöin et pääse hyödyntämään etuasiakkaan etuja. Etujen käyttö on mahdollista vain sovelluksessa. Sovelluksesta löytyvällä henkilökohtaisella etuasiakaskortilla tunnustaudut etuasiakkaaksemme ja vain etuasiakaskorttia näyttämällä hän saat käyttöösi ohjelman edut ja alennukset.

Millaisia Vierumäki Friends edut ovat?

Etuasiakkaanamme saat vaihtuvia ja toistaiseksi voimassaolevia etuja palveluistamme. Edut voivat olla mm. alennuksia majoituksesta tai erilaisista liikuntapalveluista, juoma- ja ruokaetuja ravintoloissa tai etuasiakkaille suunnattuja erityispalveluja ja asiakastapahtumia. Etuasiakasohjelma tarjoaa kahdenlaisia etuja; toistaiseksi voimassaolevia etuhintoja esimerkiksi ravintatuotteisiin ja majoituspalveluihin sekä kertakäyttöisiä etukuponkeja, jotka oikeuttavat alennuksiin tuotteista tai palveluistamme. Etuasiakkaan edut ja kupongit löydät Vierumäki Friends -mobiilisovelluksesta.

Vierumäki Friends edut ovat henkilökohtaisia, eikä niiden käyttöoikeutta voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Etuohjelmassa ei toistaiseksi kerrytetä pistesaldoa tai kerätä pisteitä ostoja vastaan.

Saanko käyttööni etuasiakaskortin? Mistä löydän etuasiakasnumeroni?

Vierumäki Friends -ohjelman jäsenenä sinulle ei lähetetä erillistä etuasiakaskorttia. Etuasiakkaaksi tunnistauminen tapahtuu Vierumäki Friends -mobiilisovelluksesta löytyvän sähköisen etuasiakaskortin avulla. Sähköinen etuasiakaskortti on henkilökohtainen ja numeroitu. Näytä sähköistä korttiasi aina asioidessa palvelupisteissämme.

Etuasiakasnumeron löydät sähköisestä etuasiakaskortistasi Vierumäki Friends sovelluksesta. Kortti löytyy sovelluksen yläkulmasta (merkitty oranssilla värillä). Etuasiakasnumero löytyy QR-koodisi alta.

Mihin tarkoitukseen asiakastietoa kerätään ja mihin asiakastietoa hyödynnetään?

Keräämme asiakastietoa, jotta voisimme palvella sinua entistä paremmin ja tarjota juuri sinua kiinnostavia ja sinulle hyödyllisiä etuja. Tavoitteenamme on, että etuasiakkaanamme saat käyttöösi ja hyödynnettäväksi entistä osuvampia etuja perustuen kiinnostuksen kohteisiisi.

Etuasiakkaan ilmoittamat tiedot ja etuasiakaskortin käytöstä kertyvät ostotiedot tallennetaan Vierumäen asiakashallintajärjestelmään. Tietojen tallentamisen tarkoituksena on mahdollisimman hyvä asiakassuhteen hoitaminen ja markkinoinnin kohdentaminen. Käsittelemme etuasiakkaidemme henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön sallimalla ja velvoittamalla tavalla. Tietoja henkilötietojen käsittelystä ja asiakkaan oikeuksista voit lukea tietosuojaselosteesta.

Mitä markkinointiviestejä lähetätte?

Etuasiakkuuteen liittyvä viestintä tapahtuu pääasiallisesti mobiilisovelluksen, sähköpostin ja verkkopalvelun välityksellä. Hyväksymällä etuasiakasohjelman ehdot, hyväksyt myös sähköisen etuasiakasviestinnän. Viestinnän tavoitteena on kertoa sinua kiinnostavista eduista helposti ja nopeasti. Saat viestejä ajankohtaisista eduista, tapahtumista ja tarjouksista mobiilisovelluksen, erilaisten mobiilikuponkien mobiilisovelluksen push-viestien sekä sähköpostin välityksellä.

Miten voin lopettaa jäsenyyteni?

Etuasiakkuuden voit päättää kirjautumalla sisään henkilökohtaisilla tunnuksillasi Vierumäen verkkopalveluun ja poistamalla rastin jäsenyydestä kertovassa kohdassa. Muista lopuksi tallentaa valintasi. Voit irtisanoa jäsenyyden myös ilmoittamalla siitä kirjallisesti etuasiakaspalveluun vierumakifriends@vierumaki.fi.

Vierumäki Friends -mobiilisovelluksen poistaminen ei lopeta jäsenyyttäsi.

FAQ Vierumäki Friends mobiilisovellus

Mikä Vierumäki Friends -mobiilisovellus on? Millaisia ominaisuuksia sovelluksessa on?

Vierumäki Friends -mobiilisovellus toimii henkilökohtaisena opastajanasi ja ystävänäsi vieraillessasi Vierumäellä. Mobiilisovelluksesta löydät sähköisen etuasiakaskortin lisäksi ajankohtaiset etusi, tapahtumakalenterin, kartan sekä sovelluksessa voit tehdä ilmoittautumisia Active Hours -ryhmäliikuntatunneille. Sovelluksesta löydät myös tärkeimmät palvelupisteet ja yhteystiedot niihin. Etuasiakasnumeron löydät sähköisestä etuasiakaskortistasi Vierumäki Friends sovelluksesta. Kortti löytyy sovelluksen yläkulmasta (merkitty oranssilla värillä). Etuasiakasnumerosi löytyy QR-koodin alapuolelta.

Miksi minun pitää kirjautua sisään sovellukseen?

Kirjautumalla sovellukseen voimme tunnistaa sinut etuasiakkaaksemme. Kirjautumalla sovellukseen voimme tarjota myös paremman käyttökokemuksen sovelluksessa ja tarjota sinulle sinua kiinnostavia etuja.

Mistä löydän Vierumäki Friends etuasiakasnumeroni?

Etuasiakasnumeron löydät sähköisestä etuasiakaskortistasi Vierumäki Friends sovelluksesta. Kortti löytyy sovelluksen yläkulmasta (merkitty oranssilla värillä). Etuasiakasnumero löytyy QR-koodisi alta.

Miten kirjaudun sovellukseen? Entä, jos kirjautuminen ei onnistu. Mitä teen?

Jos olet aikaisemmin ostanut palveluja Vierumäen verkkokaupasta, voit tehdä kirjautumisen sovellukseen näitä tunnuksia hyödyntäen. Muista kuitenkin ennen kirjautumista käydä lukemassa ja hyväksymässä Vierumäki Friends -etuasiakasohjelman säännöt ja ehdot. Hyväksynnän voit tehdä kirjautumalla verkkopalveluumme. Kirjautumisen teet klikkaamalla “kirjaudu” painiketta sivun yläreunassa. Sääntöjen hyväksymisen jälkeen voit kirjautua sovellukseen tunnuksillasi.

Jos olet unohtanut salasanasi, voi palauttaa salasanasi täällä. Uuden salasanan asettamisen jälkeen kokeile kirjautumista uudelleen.

Jos olet uusi asiakas, eikä käytöstäsi löydy olemassa olevia tunnuksia verkkopalveluumme, tee rekisteröityminen ohjelmaan klikkaamalla sivun yläreunasta löytyvää “kirjaudu” painiketta. Rekisteröitymislomake löytyy sivun alareunasta. Rekisteröitymisen yhteydessä hyväksy myös etuasiakasohjelman säännöt ja ehdot. Liittymisen jälkeen lataa sovellus sovelluskaupoista ja kirjaudu sisään liittymisvaiheessa antamallasi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Mistä sovellus saa asiakastietojani käyttöön ja miten tietoturvallisuus varmistetaan?

Kerättyjen tietojen käsittelyssä noudatamme kulloinkin voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Tietojen käsittelyn tarkoituksena on taata mahdollisimman hyvä asiakassuhteen hoitaminen ja markkinoinnin kohdentaminen (esimerkiksi etujen kohdentaminen). Sovelluksessa hyödynnämme etuasiakkaiden itse ilmoittamia tietoja sekä asiakashallintajärjestelmäämme tallentamia tietoja. Asiakastietojen käsittelystä voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme. Tietojen käsittelyn hyväksyminen on osa Vierumäki Friends etuasiakasohjelman ehtoja, jotka etuasiakas hyväksyy ennen ohjelmaan liittymistä ja sovelluksen lataamista.

Miksi minua kehotetaan pitämään gps-sijaintiedot päällä tai sallimaan push-viestit? Miten voin muuttaa näitä asetuksia?

Sovelluksessa hyödynnämme gps-paikannukseen perustuvia sijaintietoja, joiden avulla voimme kohdentaa etuasiakkaillemme etuja ja tarjouksia alueemme palveluihin, lähettää informaatiota ja tiedottaa esimerkiksi aukioloajoista tai palvelupisteidemme muutoksista sijaintiisi liittyen. Hyödyntäessäsi tätä ominaisuutta voimme palvella sinua entistä paremmin sekä kohdentaa etuja ja tärkeää informaatiota oikea-aikaisesti juuri sinulle ja juuri silloin kun liikut laajalla alueellamme.

Push-viestien välityksellä viestitämme sinulle nopeasti ja tehokkaasti sovellukseen saapuneista eduista, tarjouksista, ajankohtaisista uutisista, tärkeistä muutoksista ja juuri nyt meneillään olevista tapahtumista, jotka ehkä kiinnostavat sinua.

Voit muuttaa näitä asetuksia mobiilisovelluksen ”lisätoiminnot” -valikosta ja/tai laitteesi yleisistä asetuksista.

Onko sovelluksen käyttö maksullista?

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi. Sen käyttäminen vaatii verkkoyhteyden, jonka käyttämisestä sinua voidaan veloittaa riippuen sopimuksestasi puhelinoperaattorisi kanssa.

Minne voin antaa palautetta sovelluksesta tai etuasiakasohjelmasta?

Kaikki palaute on meille jatkokehityksen kannalta hyvin tervetullutta. Palautetta voit jättää meille sähköpostitse vierumakifriends@vierumaki.fi tai täyttämällä alta löytyvän palautelomakkeen.