Liity etuasiakkaaksi

Vierumäki Friends etuohjelma kaikille ystävillemme

Vierumäki Friends -etuasiakasohjelma on nyt täällä! Etuasiakkaanamme saat upeita etuja sinulle kiinnostavista tuotteista ja palveluista suoraan mobiiliisi.

Vierumäki Friends -etuasiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja ja alennuksia monipuolisista majoitus- ja liikuntapalveluistamme sekä ravintoloistamme. Etuasiakkaan edut ja alennukset vaihtelevat kuukausittain. Etuasiakkaanamme saat esimerkiksi alennusta Active Hours -liikuntatunneista, herkuttelet ravintoloissamme edullisemmin tai hemmottelet itseäsi tarjoushinnoilla Vierumäki Day Spa & Massagessa.

Etuasiakkuuteen liitetyllä Vierumäki Friends -mobiilisovelluksella hyödynnät nämä frendien edut, selaat tapahtumakalenteriamme sekä teet näppärästi ilmoittautumiset Active Hours -tunneille. Sovelluksesta löydät myös tärkeimmät yhteystiedot palvelupisteisiimme ja navigoit laajalla alueellamme. Sovelluksesta löytyvällä etuasiakaskortilla tunnistaudut myös Vierumäki Friends -etuasiakkaaksi ja saat käyttöösi rahanarvoiset edut. Etuasiakaskorttisi löydät sovelluksen oikeasta yläkulmasta (merkitty oranssilla).

Liity nyt – se kannattaa!

Vierumäki Friends -etuasiakkaaksi liittyminen on maksutonta. Vierumäki Friends- etuasiakkaaksi voi liittyä kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt yksityishenkilö. Liittymisen teet klikkaamalla sivun yläreunasta löytyvää “kirjaudu” painiketta. Tee liittyminen ohjelmaan joko käyttämällä olemassa olevia Vierumäen verkkokaupan tunnuksia ja hyväksymällä etuasiakasohjelman ehdot tai rekisteröitymällä uudeksi asiakkaaksi. Liittymisen ja ehtojen hyväksymisen jälkeen lataa Vierumäki Friends -mobiilisovellus laitteellesi Google Play -storesta tai App Storesta.  Näytä  sovelluksesta löytyvää etuasiakaskorttisiasi ja siihen liitettyä QR-koodia aina asioidessasi palvelupisteissämme. Näin saat huippuedut käyttöösi!

Lataa Vierumäki Friends -mobiilisovellus ja hyödynnä edut

Etuasiakkaaksi liittymisen jälkeen lataa käyttöösi Vierumäki Friends -mobiilisovellus. Sovelluksesta löytyvän etuasiakaskortin avulla tunnistaudut Vierumäki Friends -etuasiakkaaksi ja hyödynnät rahanarvoiset edut ja alennukset majoitus-, liikunta- ja ravintolapalveluistamme. Sovelluksen avulla tiedät, mitä alueella tapahtuu, ilmoittaudut Active Hours -tunneille sekä tarkistat ajankohtaiset ravintola- ja viihdetapahtumat sekä uutiset. Saat myös muistutukset tapahtumista, jotka olet merkinnyt tähdellä suosikkeihisi.  Etuasiakaskorttisi ja etuasiakasnumerosi löydät sovelluksen oikeasta yläkulmasta (merkitty oranssilla).

Mobiilisovellus tarkistaa sijaintisi perusteella oletko Vierumäen alueella. Vierailusi aikana lähetämme sinulle viestejä sekä etuja esimerkiksi kertakäyttöisten kuponkien, uutisten ja tarjousten muodossa. Sovelluksen kartta opastaa ja auttaa sinut perille laajalla alueellamme. Lisäksi sovelluksesta löydät helposti myös palvelupisteidemme yhteystiedot ja olet yhteydessä myös niihin.