VOLTTI-kesäleiri, 2 vrk täysihoidolla

Suomen Urheiluopistolla järjestetään ensimmäistä kertaa voimistelun VOLTTI-kesäleiri TeamGymin ja voimistelun harrastajille!

8-14 vuotiaat Kesä 2023

VOLTTI-leiri on tarkoitettu 8-14 vuotiaille voimistelua jo harrastaville lapsille ja nuorille.

Leirillä on tänä vuonna tarjolla kaksi taitoryhmää: VOLTTI TEAMGYM; TeamGymin kilpa-harrastejoukkueiden 8-14 vuotiaille harrastajille sekä VOLTTI TEMPPU; voimistelua temppu- tai voimistelukouluryhmissä jo harrastaville 8-14 vuotiaille. Leiriläiset jaetaan taitoryhmien sisällä harjoitusryhmiin iän ja taitotason mukaan. Leirillä harjoitellaan kokeneiden valmentajien johdolla monipuolisesti voimistelutaitoja ja uusia temppuja Vierumäen upealla Volttiareenalla.

Leiri kehittää niin voimistelun taitoja, kuin yleisiä liikuntataitoja, kuten ketteryyttä, koordinaatiota, tasapainoa ja liikkuvuutta sekä tarjoaa liikunnallisen elämyksen Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä kesäisten aktiviteettien parissa. Leiri päätetään leirinäytökseen, jossa esitetään leirin aikana opittuja taitoja.

Tule mukaan harjoittelemaan lajitaitoja ammattitaitoisten ja kokeneiden leiriohjaajien johdolla, samalla saat ikimuistoisen kesäleirikokemuksen.


Täytäthän myös leiriläisen lisätietolomakkeen.


Yhteyshenkilönä toimii leirikoordinaattori Janina Hettula, janina.hettula@vierumaki.fi 045 788 42971


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 

Ajankohta
13.-15.6.2023
Kesto
2 vuorokautta

Malliohjelma

Katso tästä kurssin infokirje ja malliohjelma. Malliohjelmat ovat alustavia, pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Ruokailu
Kurssiohjelman hintaan sisältyy aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Ruokailut järjestetään Ravintola Puhtissa.
Majoitus
Leiriläisten majoitus on opistotasoinen ja sisältyy hintaan. Leiriläisten vanhemmille on tarjolla –15 % alennus majoituspaketeistamme leirin aikana (ei koske mökkejä/chaletteja). Lisätietoja ja varaukset: myynti@vierumaki.fi tai 0300 870 870 (ma-su klo 8-21).
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.