Yläkoululeiritys

Jääkiekon yläkoululeiritys

Suomen Urheiluopisto ja Suomen Jääkiekkoliitto järjestävät yläkoululeirityksen pilottileirin 22.-26.4.2018. Hae mukaan 28.2. mennessä.

Motocrossin yläkoululeiritys

Moottoriliiton valtakunnallinen yläkoululeiritys starttaa Vierumäellä talvella 2018! Hae mukaan 15.12.2017 mennessä.

Pyöräilyn yläkoululeiritys

Lukuvuodeksi 2017-2018 toimintaan haetaan innostuneita ja motivoituneita pyöräilyä harrastavia 7.-9. luokkalaisia. Hae 31.10. mennessä!

Koripallon yläkoululeiritys

Toimintaan haetaan tavoitteellisesti koripalloa pelaavia 7.-9. luokkalaisia tyttöjä ja poikia. Hae 30.11. mennessä.

Cheerleadingin yläkoululeiritys

Suomen Cheerleadingliitto tarjoaa paikkaa yläkoululeirityksessä SM-kilpailuissa sarjassaan ensimmäiseksi sijoittuneille juniorijoukkueille.

Salibandyn yläkoululeiritys

Salibandyn yläkoululeiritys on tarkoitettu 7–9-luokkalaisille tavoitteellisesti urheileville nuorille. Hae 31.8. mennessä.

Maastohiihdon yläkoululeiritys

Maastohiihdon yläkoululeiritys on tarkoitettu Hopeasompaikäisille 7.-9. -luokkalaisille tavoitteellisesti urheiluun suuntautuneille nuorille.

Uinnin yläkoululeiritys

Uinnin yläkouluvalmennus on tarkoitettu 7–9-luokkalaisille tavoitteellisesti urheileville nuorille.

TeamGym yläkoululeiritys

TeamGym yläkouluvalmennus on tarkoitettu 7–9-luokkalaisille tavoitteellisesti urheileville nuorille,Team Gymin A-lisenssin omaaville.

Taitoluistelun yläkoululeiritys

Taitoluistelun yläkouluvalmennus on tarkoitettu 7.–9.-luokkalaisille tavoitteellisesti urheileville nuorille. Hae mukaan 31.5.2017 mennessä.

Golfin yläkoululeiritys

Toimintaan haetaan tavoitteellisesti ja kilpailullisesti aktiivisia golfia harrastavia 7.-9. luokkalaisia tyttöjä ja poikia. Hae 31.8. mennessä.