Futsalin yläkoululeiritys

Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa. Suomen Urheiluopisto käynnisti syksyllä 2016 mittavan yläkouluvalmennuksen ohjelman 7.–9.luokkalaisille tavoitteellisesti urheiluun suuntautuneille nuorille.

Valmennus toteutetaan yhdessä Päijät-Hämeen Urheiluakatemian sekä lajiliittojen kanssa. Yhteistyöverkoston keskeisimpiä tehtäviä on huippu-urheilijoiden ja huipulle pyrkivien urheilijoiden valmennuksen tukeminen ja tehostaminen sekä urheilijoiden opiskelun tukeminen.

Suomen Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset olosuhteet päivittäiselle harjoittelulle, laadukkaat valmennuksen tukipalvelut sekä monipuolista tukea opintojen suunnitteluun ja toteutukseen.

Futsalin yläkoululeiritys

Futsalin yläkoululeirityksen vetäjänä toimi Panu Autio.

Leiritys on kerännyt nuoria futsalin harrastajia Vierumäelle. Leiritys saa jatkoa ja haku lukuvuoden 2019-2020 on käynnissä.

Toiminta on tarkoitettu tavoitteellisesti futsalia pelaaville, vuosina 2004-2006 syntyneille pojille ja tytöille. Leiri on suunnattu pelaajille, jotka tuntevat intohimoa futsalia kohtaan ja kokevat sen mahdolliseksi uravaihtoehdoksi urheilijan polullaan. Yläkoululeiritys toimii myös tukitoimena nuorille, jotka tavoittelevat myöhemmin paikkaa futsalin U19 maajoukkueissa.

Leirien ajankohdat

  • 1. Leiri: 6.10.-9.10.2019
  • 2. Leiri: 24.11.-27.11.2019
  • 3. Leiri: 26.1.-29.1.2020
  • 4. Leiri: 15.3.-18.3.2020

Leiritykset alkavat sunnuntaisin ja päättyvät keskiviikkoisin.

Leirien sisältö

  • Urheilullinen kehittyminen (futsalmaiset lajitaidot; havainnointi, pelin analysointi ja päätöksenteko sekä fyysiset ja psyykkiset ominaisuudet)
  • Koulu / opiskelu (jokaisen leiripäivän sisältöön kuuluu kouluun varattu jakso)
  • Elämänhallintataidot (arjenhallinta, psyykkinen, ravinto)

Hinta

204€ / leiri, sisältäen valmennuksen, majoituksen ja ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala)

Toteutuksessa mukana Suomen Urheiluopisto, Suomen Olympiakomitean virallinen urheilu- ja valmennuskeskus, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Vierumäen toimipiste sekä Futsalin yläkoululeirityksen vetäjä ja lajivalmentajana Panu Autio. Yhteistyössä mukana Päijät-Hämeen Urheiluakatemia sekä leiritykseen osallistuvien pelaajien koulut.

Haku ja hakulomake

Hakuaika päättyy 31.08.2019. Hakulomakkeen löydät alta.