Naisten telinevoimistelun (NTV) yläkoululeiritys

Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa. Suomen Urheiluopisto käynnisti syksyllä 2016 mittavan yläkouluvalmennuksen ohjelman 7–9-luokkalaisille tavoitteellisesti urheiluun suuntautuneille nuorille.

Valmennus toteutetaan yhdessä Päijät-Hämeen Urheiluakatemian sekä lajiliittojen kanssa. Yhteistyöverkoston keskeisimpiä tehtäviä on huippu-urheilijoiden ja huipulle pyrkivien urheilijoiden valmennuksen tukeminen ja tehostaminen sekä urheilijoiden opiskelun tukeminen.

Suomen Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset olosuhteet päivittäiselle harjoittelulle, laadukkaat valmennuksen tukipalvelut sekä monipuolista tukea opintojen suunnitteluun ja toteutukseen.

On tärkeää ymmärtää ettei yläkoululeiritys ole perinteinen lajileiri. Leirin aikana yleensä tulee vähemmän lajiharjoittelua kuin mihin olet kenties aikaisemmilla leireilläsi tottunut. Painotamme leirityksessä koulutehtävien tekemistä sekä urheilijanakasvamista (ruokailun merkitys, palautuminen sekä psyykkinen valmennus), lajiharjoittelua toki unohtamatta. Tarkemmat lisätiedot löydät Suomen Olympiakomitean sivuilta.

Naisten telinevoimistelun (NTV) yläkoululeiritys

Lukuvuodeksi 2020-2021 toimintaan haetaan ensisijaisesti F-luokan ja maajoukkuelinjan urheilijoille (huomioimme tapauskohtaisesti myös muiden luokkien urheilijat), jotka ovat iältään 7.-9.luokkalaisia (2005-2007 ikäluokat).

Leirin sisältö

  • Urheilullinen kehittyminen (lajitaidot, ominaisuudet). Lajivalmennuksesta vastaa Erika Pakkala.
  • Koulu / opiskelu (jokaisena leiripäivänä tehdään koulusta saatuja tehtäviä)
  • Elämänhallintataidot (arjenhallinta, psyykkinen, ravinto)

Leirien ajankohdat

Lukuvuoden 2020-2021 leirien ajankohdat:

  1. leiri 27.9.-1.10.2020
  2. leiri 23.-27.11.2020 (huom! ma-pe)
  3. leiri 31.1.-4.2.2021
  4. leiri 21.-25.3.2021

Leirit alkavat sunnuntaisin klo 13.30 ja päättyvät torstaisin 16.00.

Hinta

Hinta 70€/hlö/vrk sisältää valmennuksen, majoituksen ja ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala).

Huomioitahan, että sitoudut lähtökohtaisesti kaikkiin neljään leiriin, joten kokonaishinta lukuvuodelle tulee olemaan noin 1120€. Painavista ja erikseen ilmoitattavista syistä (lääkärintodistus/haasteet koulussa) leirin voi jättää väliin.

Osassa lajeista voimme periä lisämaksua mahdollisista lisäkustannuksista liittyen harjoitusolosuhteisiin. Näistä ilmoitamme etukäteen. Leirityksessä käytettävän kirjan maksun tullaan perimään toisen leirimaksun yhteydessä (10€).

Haku ja hakulomake

Hakuaika lukuvuodelle 2020-2021 on päättynyt. Lisätietoja Hannele Impolalta.