Yläkoululeirityksen info

Hei sinä Vierumäen yläkoululeiritykseen hakeva nuori ja hänen vanhempi, valmentaja tai opettaja!

Tälle sivulle kokoamme lisätietoja leirityksistämme ja tätä kautta vanhemmat pääsevät myös maksamaan leirimaksuja.

Koronavirus, eli COVID-19 on pysäyttänyt harrastustoiminnan Suomessa sekä maailmalla. Näin ollen olemme päättäneet peruuttaa kaikki kevään 2020 yläkoululeirityksemme! Jos sinulla on tähän liittyen lisäkysymyksiä, voit olla yhteydessä hannele.impola@vierumaki.fi 

Lukuvuoden 2020-2021 haku on alkanut huhtikuun alusta. Seuratkaahan siis nettisivujamme ja toivottavasti näemme 7.-8.-luokkalaisten kanssa myös ensi vuonna. Kaikille 9.-luokkalaisille kiitos menneestä lukuvuodesta ja harmi ettemme päässeet hyvästelemään teitä kasvotusten. Pitäkään toisistanne huolta ja muistakaa, että harrastuspaikkojen ollessa kiinni, treenata voi myös ulkona!

Vierumäellä lukuvuoden 2020-2021 aikana leireilevät seuraavien lajien nuoret urheilijat (mukana olevia lajeja päivitetään kevään aikana):

  • Futsal
  • Golf
  • Esports
  • Jääkiekko
  • NTV
  • Taitoluistelu
  • TeamGym

Leiritykset ovat Suomen Olympiakomitean alaista toimintaa ja Vierumäellä leiritykset toteuttaa Suomen Urheiluopisto yhteistyössä Haaga-Helian ammattikorkeakoulun kanssa. Leiritysten koordinaattorina toimii Hannele Impola, joihin voitte olla tarvittaessa yhdessä.

Infovideot

Löydät leiritykseen tuleville nuorille tarkoitetun infovideon täältä. Vanhemmille ja opettajille tarkoitettu video puolestaan on tässä 

Tästä näet esityksen siitä, mikä yläkoululeiritys oikeasti on.

Käytännön asiat

Täältä löydät leiriajan kouluinfon, joka sisältää mm. poissaoloanomuksen ja opiskelusuunnitelman leiriviikon ajaksi.

Leiriläisillä tulee olla oma vakuutus leirien aikana.

Ennen ensimmäistä leiriä lähetetään huonekaveritoiveet, joilla mennään kaikki leiritykset. Jos näihin halutaan muutoksia, olkaa yhteydessä Hannele Impolaan. Huonekaveritoiveita ei voi tehdä vastaanotossa, muutokset tehdään leiriohjaajien kautta.

Ruokalastamme löytyy aina maidoton, gluteeniton, kasvi/vegaanivaihtoehto. Jos leiriläisellä on muita allergioita, jotka haluatte huomioitavan, olettehan yhteydessä koordinaattoreihin tai suoraan keittiöömme osoitteeseen salivalvoja@vierumaki.fi

Muistathan välipalat! Leiritykseen eivät kuulu välipalat, mutta käytössä on jääkaappi, johon voi aina tuoda kotoa tuodut eväät. Alueella on käytössä kioski sekä pieni kauppa, joista voi leirin aikana tarvittaessa myös ostaa välipalaa.

Leirille saapuessasi kannattaa ensimmäisenä mennä vastaanottoomme eli joko urheiluhallille tai Vierumäkihallille hakemaan huoneen avain. Tämän jälkeen ota suunnaksi urheiluhalli, jossa avaus ja infotilaisuus pidetään. Avaukseen sekä päätökseen vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita.

Leirien aikana on käytössä leiripuhelin, josta saa tarvittaessa leirin henkilökunnan kiinni. Puhelimen numero on 050 3735548.

Jo maksetut leirimaksut sairaustapauksissa, voimme siirtää seuraaville leireille vain jos sairastuminen tapahtuu ennen leirin alkua. Jos leiriläinen sairastuu leirin aikana emme palauta tai hyvitä leirimaksuja seuraaville leireille. Tätä varten kannattaa ottaa vakuutus, esim. matkavakuutus, josta voi hakea korvausta menetetyistä leirivuorokausista.