Tietoa yläkoululeiritykseen valituille

Hei sinä Vierumäen yläkoululeiritykseen valittu nuori ja hänen vanhempi, valmentaja tai opettaja!

Tälle sivulle kokoamme lisätietoja leirityksistämme ja tätä kautta vanhemmat pääsevät myös maksamaan leirimaksuja.

Vierumäellä lukuvuoden 2020-2021 aikana leireilevät ainakin seuraavien lajien nuoret urheilijat

  • Futsal
  • Golf
  • Jääkiekko
  • NTV
  • Pyöräily
  • Taitoluistelu
  • TeamGym

Leiritykset ovat Suomen Olympiakomitean alaista toimintaa ja Vierumäellä leiritykset toteuttaa Suomen Urheiluopisto yhteistyössä Haaga-Helian ammattikorkeakoulun kanssa. Leiritysten koordinaattorina toimii Hannele Impola, joihin voitte olla tarvittaessa yhdessä.

Infovideot

Löydät leiritykseen tuleville nuorille tarkoitetun infovideon täältä. Vanhemmille ja opettajille tarkoitettu video puolestaan on tässä 

Tästä näet esityksen siitä, mikä yläkoululeiritys oikeasti on.

Näillä videoilla esiintyy vielä Ville Kämppi, mutta olemme päivittämässä videoita. Ville ei ole enää mukana leiritysten toteuttamisessa, mutta videoiden tiedot ovat edelleen paikkansa pitävät.

Covid-19 ohjeistus

Suosittelemme ottamaan mahdollisuuksien mukaan omia desinfiointiaineita, jotta ne ovat mahdollisimman nopeasti saatavilla aina kun menet treeneihin/ opetuksiin tai tulet niistä. Lajivalmentajat antavat lisäohjeita lajiin liittyvissä turvallisuus asioissa. Tämän linkin kautta pääset alueemme koronainfoon. Samoja turvallisuus kohtia noudatetaan myös meidän leirityksissämme, hieman sovelletusti. Emme varmasti voi taata että leiriläiset olisivat koko ajan 2 metrin päässä toisistaan, mutta pyrimme pitämään lajiryhmät omissa ryhmissään. Toivomme että leiriläiset myös itse kiinnittävät huomiota etteivät menisi syömään esimerkiksi samaan pöytään muiden kuin oman valmennusryhmän kanssa. Tarvittaessa lisätietoja Hannele Impolalta.

Käytännön asiat

Täältä löydät leiriajan kouluinfon, joka sisältää mm. poissaoloanomuksen ja opiskelusuunnitelman leiriviikon ajaksi.

Leiriläisillä tulee olla oma vakuutus leirien aikana.

Ennen ensimmäistä leiriä lähetetään huonekaveritoiveet, joilla mennään kaikki leiritykset. Jos näihin halutaan muutoksia, olkaa yhteydessä Hannele Impolaan. Huonekaveritoiveita ei voi tehdä vastaanotossa, muutokset tehdään leiriohjaajien kautta.

Ruokalastamme löytyy aina maidoton, gluteeniton, kasvi/vegaanivaihtoehto. Jos leiriläisellä on muita allergioita, jotka haluatte huomioitavan, olettehan yhteydessä suoraan Hanneleen.

Muistathan välipalat! Leiritykseen eivät kuulu välipalat, mutta käytössä on jääkaappi, johon voi aina tuoda kotoa tuodut eväät. Alueella on käytössä kioski sekä pieni kauppa, joista voi leirin aikana tarvittaessa myös ostaa välipalaa.

Leirille saapuessasi kannattaa ensimmäisenä mennä vastaanottoomme, Vierumäkihallille hakemaan huoneen avain. Leirien luentomallisista avauksista olemme tällä hetkellä luopuneet ja pääsääntöisesti leiri alkaa heti lajiharjoituksella. Vanhemmat ovat kuitenkin erittäin tervetulleita ensimmäisen lajiharjoitukseen alkuun tai tapahtumiin mukaan. Valmentajat käyvät aluksi läpi mitä leirillä tehdään, sekä mahdollisia muita käytännön asioita.

Leirien aikana on käytössä leiripuhelin, josta saa tarvittaessa leirin henkilökunnan kiinni. Puhelimen numero on 050 3735548.

 

Osassa lajeista voimme periä lisämaksua mahdollisista lisäkustannuksista liittyen harjoitusolosuhteisiin. Näistä ilmoitamme etukäteen. Leirityksessä käytettävän kirjan maksun tullaan perimään toisen leirimaksun yhteydessä (10€).

Jo maksetut leirimaksut sairaustapauksissa voimme siirtää seuraaville leireille, vain jos sairastuminen tapahtuu ennen leirin alkua. Jos leiriläinen sairastuu leirin aikana emme palauta tai hyvitä leirimaksuja seuraaville leireille. Tätä varten kannattaa ottaa vakuutus, esim. matkavakuutus, josta voi hakea korvausta menetetyistä leirivuorokausista.

 

Päivitys 2.3.2o21

Tulemme siirtämään maaliskuun leirit myöhäisemmin keväälle. Järjestelemme koko ajan valmentajien sekä liittojen kanssa uusia ajankohtia leirityksille. Maaliskuussa leirejä ei siis tulla Vierumäellä järjestämään suunniteltuina ajankohtina.

 

KUN MAKSAT LEIRIÄ, VALITSE TÄYTÄ OSALLISTUJAMÄÄRÄT KOHTAAN AIKUINEN! 

Kurssi Päivämäärät Hinta