Siirry sisältöön

Finntriathlon Vierumäellä 12.8.2023 - Muutoksia liikennejärjestelyissä

Finntriathlon 2023

Finntriathlon Vierumäellä 12.8.2023 - Triathlonkauden päättävä kilpailu

Vierumäki 16.8.2022

Finntriathlon Vierumäellä

Lauantaina 12.8.2023 klo 9.00 alkaen järjestetään Finntriathlon Vierumäki Suomen Urheiluopiston alueella. Etenkin kilpailun pyöräilyosuus aiheuttaa alueellamme liikenteessä poikkeusjärjestelyjä, mutta myös pysäköintiin on muutoksia. Alta näet kilpailun kartat sekä asukastiedotteesta tarkemmat liikennejärjestelyt.

Pahoittelemme kilpailusta aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Finntriathlon Vierumäki järjestetään jo kymmenettä kertaa. Tervetuloa kilpailijat ja kannustajat! Lue lisää tapahtumasta sivulta Finntriathlon Vierumäki.

Kartat

Finntriathlonin pyöräreitin näet tästä sekä uinti- ja juoksureitit tästä. Tule reitille kannustamaan kilpailijoita!

Pysäköinti alueella

Kaskelan (uimahallin, urheiluhallin ja Sporttihotelli Pihkalan vieraat) parkkipaikka on suljettu to 10.8 klo 8.00 - la 12.8. klo 20.00 välisen ajan. Jäähallin parkkipaikka on suljettu kilpailupäivänä lauantaina 12.8. Tällä välillä auton voi pysäköidä joko Monitoimiareenan hiekkaparkkipaikalle, Hotelli Country Clubin tai kampushuoneisto Juurtolan parkkipaikalle.

Asukastiedote

Tämä tiedote jaetaan jokaiseen talouteen, joka JÄÄ TIESULUN SISÄPUOLELLE TAI ON SEN VAIKUTUSALUEELLA sekä Suomen Urheiluopiston alueella majoittuville vieraille.

Lauantaina 12.8.2023 klo 9.00 alkaen järjestetään Finntriathlon Vierumäki Suomen Urheiluopiston alueella. Kilpailun pyöräilyosuus käydään teillä Urheiluopistontie ja tie 140, kartta ohessa. Pyöräilyreitti on edestakainen ja ajetaan siten, että kilpailijat ajavat ensin 3,5km Urheiluopistolta tielle 140. Tämän jälkeen he ajavat tiellä 140 edestakaisia kierroksia välillä Myllyojan ramppi- Vierumäen kylä. Viimeisen kierroksen jälkeen he palaavat 3,5km matkan Urheiluopistontietä takaisin Urheiluopistolle.

Suuren osallistujamäärän vuoksi kilpailijat lähtevät matkaan useassa lähtöryhmässä klo 9.30 ja 13.00 välillä. Tiesulku alkaa klo 9.00 ja se puretaan viimeistään klo 17.00, mutta käytännössä välittömästi viimeisten kilpailijoiden poistuttua reitiltä. Asukkaat päästetään aina kilpailun salliessa ylittämään reitti.

Kilpailun järjestäjä Finntriathlon on hakenut luvan tien sulkemiseen Uudenmaan Ely-keskukselta sekä Hämeen Poliisilaitokselta. Tien molemmat kaistat on suljettu autoliikenteeltä, ainoastaan tontille ajo on sallittu käyttäen kevyenliikenteenväylää. Tieturvakoulutetut liikenteenohjaajat ovat ohjaamassa liikennettä.

Olemme pahoillamme muuttuneista liikennejärjestelyistä alueella. Korostamme, että kaikki toimet tehdään kilpailijoiden turvallisuuden takaamiseksi ja ne ovat vain tilapäisiä.

Hätätilanteissa ota aina ensin yhteys 112. Mikäli sinun pitää liikkua sulkualueilla pakottavasta syystä ota yhteyttä mahdollisimman aikaisin ja sovi järjestelyistä mieluiten sähköpostiin liikenne@ironman.com.

Ehdoton sulkuaika on lauantaina 12.8.2023 klo 9.00 - 17.00. Mikäli suinkin mahdollista, ajoita liikkumisesi ko. ajan ulkopuolelle. Tiesulut puretaan heti viimeisen kilpailijan poistuttua reitiltä. Lisätietoa tapahtumasta www.finntriathlon.fi/vierumaki

Tiedot linja-autoliikenteen poikkeusjärjestelyistä:

Sulkuaikana bussilinja 73 kulkee:
Heinolasta lähtiessä reittiä: Myllojantie- Myllyojantien ramppi- valtatie 4 - tie 313- Vuolenkoskentie- Urheiluopistontie- Urheiluopiston pysäkki - Urheiluopistontie- Vuolenkoskentie- Vierumäenraitti (tie 140) Lahteen
Lahdesta lähtiessä reittiä: Vierumäenraitti (tie 140) - Vuolenkoskentie- Urheiluopistontie - Urheiluopiston pysäkki - Urheiluopistontie- Vuolenkoskentie - tie 313- valtatie 4 - Myllyojatie ramppi - Myllyojantie kohti Heinolaa
Bussilinjan poikkeusjärjestelyistä lisätietoa bussipysäkeille laitettavista tiedotteista sekä lsl.fi (häiriötiedotteet)

Yhteydenottopyynnöt ja lisätiedustelut mielellään ennen tapahtumapäivää:
liikenne@ironman.com