Yrityksille ja ryhmille kuva

Monipuoliset mahdollisuudet

Tehokas, monipuolinen ja viihtyisä Vierumäki tarjoaa ylivoimaiset puitteet sekä pienelle että suurelle kokoontumiselle. Valitse kokouksen yhteyteen mieleisiäsi lisäpalveluita taukojumpasta toimintarataan. Tunnelmallinen illallinen elämysravintolassa tai rento ruokailu kruunaa tilaisuuden.

Vallitsevan tilanteen johdosta olemme lisänneet tilojen siivousta, huolehdimme kosketuspintojen puhtaudesta ja olemme väljentäneet kokoustilojen kalustusta, jotta turvavälit toteutuvat.

Pyydämme keskustelemaan myyntineuvottelijoidemme kanssa, mikäli kokouksen järjestäminen Vierumäellä mietityttää ja haluatte lisätietoja tekemistämme muutoksista toimintaan, jotta voimme turvata vieraidemme ja henkilökuntamme terveyden sekä turvallisuuden.

kokoukset liikunta ryhmä yritykset

Liikuntamenu ryhmille ja yrityksille

Vierumäen liikunnan ammattilaiset räätälöivät helposti erilaisia liikuntaohjelmia. Suunnittelua helpottaa, jos tiedossa on ryhmän koko, henkilöiden ikä sekä mieltymykset ja rajoitukset.

Liikuntamenuun on koostettu yritys- ja ryhmäasiakkaille soveltuvia liikuntalajeja ja -ohjelmia, joita voit kokea Vierumäellä. Tutustu tuntiselityksiin ja valitse omasi!

Monia erilaisia kokoustiloja

Päiväkokoukset

Päiväkokouksemme

½ päivän kokoukset varattavissa:

Aamupäivä klo 8:00 - 12:00

Iltapäivä klo 13:00 - 17:00

Päiväkokoukset

klo 8:00 - 17:00

½ päivän kokous alk. 44 €/hlö

Tilaisuus alkaa tai päättyy lounaaseen.

Hinta sisältää:

- kokoustila

- kahvitori

- lounas

Päiväkokous alk. 60 €/hlö

Hinta sisältää:

- aamiainen

- kokoustila

- kahvitori

- lounas

- iltapäiväkahvi ja tarjoilut

leirikoulu heroslider

Vierumäki on paras paikka leirikoululle!

Retkisuunnitelmat vielä auki? Miten olisi kiipeilyä Flowparkissa, pickelballia kavereiden kesken, luistelua, frisbeegolf-kierros tai parkouria porukalla? Leirikoulut ovat täynnä ainutlaatuisia elämyksiä!

Vierumäki on turvallinen paikka viettää leirikoulua, sillä alue on keskellä kaunista luontoa. Monipuoliset liikuntamahdollisuudet, terveellinen ja maistuva ruoka sekä toimivat majoitustilat tekevät leirikoulusta elämyksen vailla vertaa. 

urheilu- ja kuntotestaus palvelut yrityksille Kuntotesti

Testauspalvelut yrityksille

Testausvalikoimastamme löytyy laajasti erilaisia matalankynnyksen testipaketteja, joiden avulla voit auttaa työntekijöitäsi näkemään, onko arki kohdillaan vai olisiko tarvetta tehdä muutoksia paremman jaksamisen takaamiseksi.

Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen tärkein voimavara!

Areena

Liikuntapäivät, yritysjuhlat, seminaarit, kokoukset, kauppiaspäivät, messut, golfkisat - Vierumäellä

Tarjoamme rajattomat mahdollisuudet järjestää mitä erilaisimpia yritystapahtumia ja tilaisuuksia. Vierumäellä on järjestetty muun muassa golfin Vierumäki Finnish Challenge, sekä lukuisia urheilu- ja liikuntatapahtumia triathlonista maastojuoksun SM-kisoihin. Lisäksi on järjestetty monimuotoisia kauppiaspäiviä ja yritystapahtumia. Olemme myös isännöineet pohjoismaisten hiihtolajien maailmanmestaruuskisojen kisakylää.