Siirry sisältöön

Kokouspäivä Vierumäellä

Artikkeli banner kuva

Vierumäki 3.10.2023

Adapteon aktiivinen tiimipäivä Vierumäellä

Adapteo on suomalainen rakennus ja kiinteistöalan yritys, joka järjesti kokouspäivänsä Vierumäen Urheiluopistolla. Kokouspäivien lomassa yritys vieraili erilaisissa aktiviteeteissa sekä Vierumäen upeissa luontomaisemissa.

Haastattelussa Adapteon johtoryhmän jäsen Emmi Kautonen-Jusslin.

Vierumäki valikoitui kohteeksi sen perusteella, että se on sopivalla etäisyydellä Helsinkiin sekä Pirkanmaahan nähden. Vierumäen sporttisuus ja aikaisemmat kokemukset vaikuttivat myös valintaan Kautonen-Jusslin kertoo. Adapteon vierailun tarkoituksena oli kokoustaminen ja erilaisten aktiviteettien kokeilu, mikä voisi auttaa johtoryhmän ryhmäyttämisessä.



Kautonen-Jusslinia henkilökohtaisesti miellytti Hotelli Fennada ja sen tarjoama miljöö. Ravintola V pystyi tarjoamaan mainion kokonaisuuden hienoineen puitteineen ja kolmen ruokalajien illallisineen. Fatbikeilla maastopyöräily sai erityiskiitosta, sekä ohjauksen puolesta että itse aktiviteettivalinnan puolesta.


”Vauhti oli sopiva ja ohjaaja asiantunteva”, Kautonen-Jusslin toteaa maastopyöräilystä.


Vierumäen loistavat golf- sekä saunomismahdollisuudet olivat vaihtoehto Adapteolle, mutta tällä kertaa he päätyivät maastopyöräilyyn. "Ehkä ensi kerralla golf ja saunominen löytyy Adapteon aktiviteettilistalta", Kautonen-Jusslin pohtii.



Emmi Kautonen-Jusslinin mukaan ei ole syytä miksi he eivät tulisi Vierumäelle uudestaan. Hotelli Fennadassa on hyvät puitteet majoittumiseen ja kokoustamiseen, sekä mukavasti erilaisia aktiviteetti vaihtoehtoja.

Kokonaisuutena Adapteon tiimipäivät olivat onnistuneet ja Vierumäki pystyi tarjoamaan laadukkaan ympäristön Adapteon tarpeisiin. Paljon jäi vielä tekemistä ja ideoita seuraavaan tiimipäivään.

Pyydä tarjous

Katso tästä miten DNA järjesti tiimipäivänsä Vierumäellä.