Siirry sisältöön

Pilottikoulutus HUIPPU21 käynnistyi Vierumäellä

HUIPPU21 ajankohtaista

Vierumäki 24.6.2021

Huippuvaiheen valmentajien tarpeisiin räätälöity prosessikoulutus, HUIPPU21, käynnistyi ke 16.6.2021 Vierumäen vehreässä järvimaisemassa. 

24.6.2021 KLO 7:25 VIERUMÄKI

Urheilun Osaamiskeskus, eli Suomen Urheiluopisto ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu yhteistyössä, pilotoivat huippuvaiheen valmentajille suunnattua täydennyskoulutusta. Pilottikoulutukseen on valittu mukaan Jääkiekon maajoukkueiden päävalmentajat sekä muut keskeiset koulutuksen ja osaamisen kehittämisen johtohenkilöt.

HUIPPU21 on kohdistettu modernin valmennus- ja johtamisosaamisen päivittämiseen ja syventämiseen. Kohderyhmänä on huippuvaiheen ammattivalmentajat, joilla on jo muu formaali valmennuskoulutuspolku käytynä.

Koulutuksen tavoitteena on 1) edistää huippuvaiheen valmentajien osaamisen kehittymistä, 2) päivittää johtamisen ja valmennuksen modernia viitekehystä sekä 3) tarjota työkaluja valmentajien jaksamisen ja hyvinvoinnin tueksi. 

Vuoden mittainen prosessi sisältää yhteisiä tiimitapaamisia sekä henkilökohtaisen syventymistavoitteen ohjauksineen. Osaamista kehitetään muun muassa psykologisen pääoman kehittämisen ja modernin johtamisen merkeissä. Pilotin jälkeen on tavoitteena avata haku huippuvaiheen ammattivalmentajille HUIPPU22-prosessiin alkuvuodesta 2022.