Siirry sisältöön

Salpaus ja Vierumäki kumppanuus

7 minutes break bar

Vierumäki 5.1.2022

Kumppanuuden myötä Vierumäki tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille ja tutustuu samalla tuleviin ammattilaisiin

5.1.2022 08.24

Koulutus-, urheilu-, liikunta-, majoitus- ja ravintolapalveluita Heinolassa tarjoava Vierumäki ja Koulutuskeskus Salpaus ovat jo vuosia tehneet yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kouluttamisessa. Tänä vuonna yhteistyö on syventynyt kumppanuudeksi, jonka tavoitteena on turvata Vierumäellä ammattitaitoisten työntekijöiden saatavuus ja tarjota eri alojen opiskelijoille monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia työelämässä.

Vierumäen talous- ja henkilöstöjohtaja Mika Kujala näkee kumppanuuden tuovan hyötyä molemmille osapuolille.

– Vierumäellä on kasvutavoitteita ja palvelualojen työvoimatarve on kasvamassa. Tarvitsemme lisää osaavia ihmisiä. Kumppanuus mahdollistaa tutustumisen potentiaalisiin työntekijöihin ja opiskelijoihin. Opiskelijoiden harjoittelujaksojen yhteydessä pääsemme näyttämään, millainen olemme työnantajana ja millaisia työmahdollisuuksia meillä on. Myös yhteiskunnallinen näkökulma on meille tärkeä, eli ensin kouluttaudutaan ja sen jälkeen siirrytään työelämään, Kujala kertoo.

LUE KOKO JUTTU