Avoimet työpaikat

Vierumäki on Euroopan suurin ja monipuolisin liikunta- ja vapaa-ajankeskus vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Meillä työskentelee tällä hetkellä n. 260 eri alojen osaajaa. Ammattimaista ohjausta työhyvinvointiin ja urheilualan huippuosaamista on tarjolla yli 90 vuoden kokemuksella.

 

Myynnillinen tapahtumatuottaja Vierumäelle

Julkaistu 21.2.2020

Haemme joukkoomme myynnillistä tapahtumatuottajaa, joka tuntee tapahtuma-alan, löytää Vierumäelle uusia tapahtumia ja pitää tapahtumien järjestämisen langat käsissään. Tule mukaan rakentamaan uuden ajan Vierumäkeä ja uudenlaista tapahtumamyynnin konseptia!

Lue lisää

Vierumäki hakee Range-apulaisia

Julkaistu 17.2.2020

Haemme Range-apulaisia (4-6 paikkaa) Vierumäen Classic- ja Cooke-kentille kesäkaudelle 2020.

Toivomme hakijoilta iloista ja myönteistä asennetta, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä mukautua myös kiireiseen työrytmiin. Golfin lajituntemus sekä aiempi kokemus asiakaspalvelun työtehtävistä katsotaan eduksi. Range-apulaisen työt edellyttävät vähintään 16 vuoden ikää.

Lue lisää

Vierumäki Golf hakee golfkentänhoitajia

Julkaistu 29.1.2020

Vierumäki Golf hakee golfkentänhoitajia (6 paikkaa) kesäkaudelle 2020. Toivomme hakijoilta ahkeraa ja positiivista asennetta, oma-aloitteellisuutta sekä kykyä mukautua vaihteleviin työtehtäviin ja työaikoihin. Golfin lajituntemus, aikaisempi kokemus kentänhoidollisista töistä sekä suoritettu mopo- tai traktorikortti katsotaan eduksi. Työtehtävät edellyttävät vähintään 16 vuoden ikää.

Lue lisää