Avoimet työpaikat

Vierumäki on Euroopan suurin ja monipuolisin liikunta- ja vapaa-ajankeskus vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Meillä työskentelee tällä hetkellä n. 260 eri alojen osaajaa. Ammattimaista ohjausta työhyvinvointiin ja urheilualan huippuosaamista on tarjolla yli 90 vuoden kokemuksella.

 

Flowpark Vierumäki etsii uusia seikkailuohjaajia kaudelle 2020

15.1.2019

Miltä kuulostaisi työskennellä tiimissä, joka tarjoaa ihmisille elämyksiä, pysähtyy kohtaamaan ja auttaa niin asiakasta kuin työkavereitaan saamaan hymyn huulille? Etsimme nyt Flowstaff-tiimiimme vanhojen konkareiden lisäksi uusia seikkailuohjaajia (2-3 paikkaa), jotka haluavat olla osana tiimiä ja joiden tehtävänä on luoda ympäristö, jossa on turvallista ylittää itsensä.

Lue lisää

Vierumäki Golf hakee caddiemastereita asiakaspalvelutehtäviin kesäkaudelle

15.1.2019

Vierumäki Golf hakee caddiemastereita (4 paikkaa) asiakaspalvelutehtäviin Vierumäen Classic- ja Cooke-kentille kesäkaudelle 2020. Caddiemasterin toimenkuvaan kuuluvat asiakaspalvelu, ajanvaraukset, kassatehtävät, kilpailujen ylläpito ja tulospalvelu sekä muut tilanteiden mukaan vaihtelevat työtehtävät.

Lue lisää

Business Controller

19.12.2019

Etsimme Vierumäki-yhtiöille ratkaisukeskeistä, rohkeaa, analyyttista ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa Business Controlleria. Haluamme muutosmatkallemme mukaan innostuneita, sitoutuneita ja ratkaisukeskeisiä osaajia. Meillä pääset rakentamaan asiantuntijuuttasi ja kehittämään vahvuuksiasi monipuolisissa talouden ja liiketoiminnan tehtävissä.

Lue lisää