Avoimet työpaikat

Vierumäki on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Urheilun ja hyvinvoinnin eläväinen keskittymä tarjoaa mahdollisuuksia uusiin lajikokeiluihin, työporukalla virkistäytymiseen tai vain levähdykseen rehevässä järvimaisemassa. Meiltä löytyy kattava valikoima aktiviteetteja ja räätälöitäviä hyvinvointipalveluja aina suurista yritysliikuntatapahtumista pittoreskeihin perhelomiin. Ammattimaista ohjausta työhyvinvointiin ja urheilualan huippuosaamista on tarjolla yli 90 vuoden kokemuksella.

 

Haemme valmentajakouluttajaa määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1.2020 – 30.9.2021

22.11.2019

Osaamisen kehittäjänä tulet toimimaan Suomen Urheiluopiston valmentajien oppimisen edistämisen parissa. Pääset mukaan mm. yhteistyölajiliitojemme, sekä ammattitutkintojen toimintoihin. Suomen Urheiluopisto tarjoaa laaja-alaisen toimintaympäristön, jossa työnkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisesi suunnassa.

Lue lisää

Haemme nyt ravintolamaailman puolelle osa-aikaisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin ravintolatyöntekijöitä.

15.11.2019

Tuohan aina iloinen asiakaspalveluasenteesi sekä reipas työnteko-otteesi meille viihtyisään Vierumäkeen! Me tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ohella aktiivisen ja antoisan työpaikan ravintopalveluiden keskiössä sekä loistavat henkilökuntaedut upeine liikuntamahdollisuuksineen! Vierumäelle on hyvät julkiset kulkuyhteydet.

Lue lisää

Perheliikunnan ja lasten liikunnan kehittäjä

12.11.2019.

Oletko monipuolisesti liikunnanohjaustaitoinen, timanttisen idearikas, myynti- ja markkinointihenkinen sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot omaava henkilö, jolla on näkemystä tuotekehityksestä ja palvelukokonaisuuksien uudistamisesta, sekä kykyä mutkattomaan tiimityöhön? Vierumäen liikuntapalvelutiimi hakee nyt joukkoonsa kaksivuotiseen työsuhteeseen määräaikaista perheliikunnan ja lasten liikunnan kehittäjää.

Lue lisää