Tee varaus

Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen kongressi-, liikunta- ja vapaa-ajankeskus noin 1,5 tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Alueella sijaitsee myös arvostettu 90-vuotias Suomen Urheiluopisto.  Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan koulutus– ja urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 300:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Olemme savuton työpaikka.

Vierumäen Finnhockey School 2018

Hei sinä postiviinen, ulospäinsuuntautunut sekä lapsuusvaiheen urheilusta kiinnostunut jääkiekkovalmennuskokemusta omaava. Nyt sinulla on elämäsi mahdollisuus työllistyä kesäksi 2018 Suomen Urheiluopistolle, Vierumäen Finnhockey school leirien vastuuvalmentajaksi ja päästä viettämään elämäsi kesä Vierumäellä. Etsimme leireille vastuuvalmentajia sekä maalivahtivahtivalmentajia. Maksettava leirikohtainen korvaus on 500€ per/ leiri. Sopimukset valmentajien kanssa tehdään leirikohtaisesti. Tarkemmat sopimukset määräytyvät toteutuneiden leirien mukaan.

Lajivalmentaja (kenttäpelaajat) vastaa lajiharjoitusten sisältöjen suunnittelusta ja toteutuksesta leiriarvojen mukaisesti leirin koordinaattorin/rehtorin alaisuudessa. Arvioi toimintaa yhdessä muiden lajivalmentajien kanssa. Vastaa positiivisen ilmapiirin luomisesta omalla esimerkillisellä käyttäytymisellään. Vastaa urheilutoimintojen laadusta. Yövalvonta sisältyy työtehtäviin, valvontavuorot sovitun suunnitelman mukaisesti. Vastaa yhdessä rehtorin kanssa harjoitusvälineiden kunnossapidosta ja saatavuudesta.

Maalivahtivalmentajan tehtäviin kuuluu kenttäpelaajaleireillä maalivahtivalmennus sekä leirin muu hallinnollinen työ yhdessä leirin koordinaattorin kanssa. Tämän lisäksi maalivahtivalmentaja osallistuu maalivahtileirien lajisisällön suunnitteluun ja lajiharjoitusten (jää+oheinen) sisältöjen toteutukseen leiriarvojen mukaisesti.

Leirit järjestetään alla olevina ajankohtina

11.-15.6.2018 luisteluleiri

20-24.6 Juhannusleiri

25.-29.6.2018 perusleiri

2.-6.7.2018 perusleiri

16.-20.7.2018 luisteluleiri

23.-27.7.2018 perusleiri

Mikäli kiinnostuit, laita CV:si sekä avoin hakemus osoitteeseen marko.valencic@vierumaki.fi 15.12.2017 mennessä. Jos sinulla heräsi kysymyksiä voit laittaa sähköpostia edellä mainittuun osoitteeseen tai soittaa numeroon 0414940447.