Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen kongressi-, liikunta- ja vapaa-ajankeskus noin 1,5 tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Alueella sijaitsee myös arvostettu 90-vuotias Suomen Urheiluopisto.  Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan koulutus– ja urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 300:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Olemme savuton työpaikka.

Caddiemaster, range-apulainen, Vierumäki Golf/Golf Club Oy

Vierumäki Golf hakee caddiemastereita ja range-apulaisia asiakaspalvelutehtäviin Vierumäen Classic- ja Cooke-kentille kesäkaudelle 2019.

Työsuhteet ovat määräaikaisia erikseen sovittaville ajanjaksoille, painottuen kesäkaudelle. Töitä tehdään seitsemänä (7) päivänä viikossa sesongin mukaisesti.

Caddiemasterin toimenkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, ajanvaraukset, kassatehtävät, kilpailujen ylläpito ja tulospalvelu, sekä muut vaihtelevat tehtävät.

Toivomme hakijoilta iloista ja myönteistä asennetta, oma-aloitteellisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, sekä kykyä mukautua kiireiseenkin työrytmiin. Golfin lajituntemus, kielitaito, eri ohjelmistojen käyttökokemus (GolfBox & MS Office) sekä aikaisempi kokemus caddiemaster- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi.

Lisäksi haemme töihin myös range-apulaisia erimittaisiin työsuhteisiin. Työnkuvaan kuuluu mm. harjoitusalueiden sekä golf-autojen puhtaanapito, avustaminen kentänhoitotyötehtävissä sekä muut mahdolliset vaihtelevat työtehtävät.

Kaikki em. työt edellyttävät vähintään 16 vuoden ikää. Palkkaus määräytyy Golf-alan työehtosopimuksen mukaan.

Toimitathan vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.3.2019 mennessä osoitteella: rekrytointi@vierumaki.fi

Pidämme haastatteluja jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävistä antaa: Matias Keskikylä, puh. 010 5777 305.