Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen kongressi-, liikunta- ja vapaa-ajankeskus noin 1,5 tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Alueella sijaitsee myös arvostettu 90-vuotias Suomen Urheiluopisto.  Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan koulutus– ja urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 300:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Olemme savuton työpaikka.

Haemme kahta keittiön vuoropäällikköä (sous chef)

Vierumäki Country Club Oy hakee nyt ravintolatoimintojensa palvelukseen kahta keittiön vuoropäällikköä (sous chef).

Arvostamme monipuolista kokemustasi erilaisista ravintolatoiminnoista sekä esimiestyöstä, erinomaista organisointikykyäsi, valmentavaa ja muita kannustavaa työotettasi sekä loistavia vuorovaikutustaitojasi. Sinulle laatu ja iloinen asiakaspalvelu ovat kunnia-asioita ja kiireessäkin toimit nöyrällä asenteella ja sujuvasti – parasta motivaatiotasi kadottamatta. Olethan pitänyt huolta myös tietoteknisestä osaamisestasi.

Vuoroesimiehenä työtehtäviisi kuuluvat keittiöryhmän johtaminen Vierumäen eri ravintolatoiminnoissa, ruokalistasuunnittelu yhdessä keittiöpäällikön kanssa, ruokatuotteiden laadusta ja kannattavuudesta vastaaminen sekä uusien työntekijöiden ja opiskelijoiden perehdyttäminen.

Me Vierumäellä tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittyvän ravintolaympäristön ammattilaisten parissa, ison keittiötiimin tuen, sporttisen työskentely-ympäristön sekä hyvät henkilöstöedut.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työajat määräytyvät MARAn työehtosopimuksen mukaan.

Tuo osaamisesi ja kokemuksesi meidän palvelevaan keittiötiimiin ja toimita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV pikimmiten (kuitenkin viimeistään 30.9.2018 mennessä) osoitteella: rekrytointi@vierumaki.fi

Lisätietoja työtehtävästä antaa keittiöpäällikkö Jukka Turta, p. 050 5941075.