Avoimet työpaikat

Vierumäki on Euroopan suurin ja monipuolisin liikunta- ja vapaa-ajankeskus vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Meillä työskentelee tällä hetkellä n. 150 eri alojen osaajaa. Ammattimaista ohjausta työhyvinvointiin ja urheilualan huippuosaamista on tarjolla yli 90 vuoden kokemuksella.


Vierumäen ravintoloiden kesätyöpaikat 2021

Vierumäki kehittyy ja uudistuu, ravintoloissa ollaan #matkalla huipulle – tule osaksi tiimiä. Vierumäen ravintoloissa on nyt haettavissa energisiä työpaikkoja vilkkaaseen kesäsesonkiin. Kesän jälkeen hyvillä tyypeillä on mahdollisuus myös jatkaa monipuolisissa tehtävissä.

Vierumäen ravintoloiden luonne on inspiroivaa, rohkeaa ja tarttuvaa; aitoa tekemisen meininkiä. Meillä sekoitetaan tyylejä, tarinoidaan ylpeydellä ja luodaan elämyksiä niin arkeen kuin juhlaan.
Maukas ruoka, valloittavat juomat, yhdessäolo ja hauskanpito ovat osa vierumäkeläisyyttä.

Kuulostaako juuri sinulta?

Tsekkaa tarkemmat tiedot avoimista paikoista alta ja lähetä hakemus. Työnkuvat ja tehtävät räätälöidään valittujen henkilöiden mielenkiinnon ja osaamisen mukaan.

Kokkeja https://happyrekry.aican.fi/jobs/1044636-kokkeja-vierumaelle
Tarjoilijoita https://happyrekry.aican.fi/jobs/1044811-tarjoilijoita-vierumaelle
Kioskityöntekijöitä https://happyrekry.aican.fi/jobs/1045060-kioskityontekijoita-vierumaelle-kesaksi
Roudari https://happyrekry.aican.fi/jobs/1045001-roudari-vierumaen-kesasesonkiin

Flowstaff etsii täydennystä tiimiinsä kaudelle 2021!

Haluatko osaksi tiimiä, joka mahdollistaa elämyksiä, varmistaa turvallisen seikkailuympäristön ja jeesaa sekä tsemppaa niin asiakkaita kuin duunikavereita ylittämään itseään? Lue lisää ja hae cooleimpaan kesätyöpaikkaan! 

Haussa kehittämishenkinen ja positiivinen HR-päällikkö

Ihmiset ovat Vierumäen tärkein voimavara, joten etsimämme henkilön sydän sykkii henkilöstön hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämiselle – lue lisää työpaikasta sivuiltamme ja hae heti!