Avoimet työpaikat

Vierumäki on Euroopan suurin ja monipuolisin liikunta- ja vapaa-ajankeskus. Meillä työskentelee tällä hetkellä n. 150 eri alojen osaajaa. Ammattimaista ohjausta työhyvinvointiin ja urheilualan huippuosaamista on tarjolla yli 90 vuoden kokemuksella.

Yl koululeiritys peukut

Vierumäki kehittyy ja uudistuu – olemme #matkallahuipulle.


Vierumäellä työtä tehdään yhteisenä joukkueena arvojamme kunnioittaen.

Hymyillen, perinnettä unohtamatta, luonnon inspiroimana ja asiakkaidemme onnistumisen ja viihtymisen eteen ponnistellen.

Sisäinen tahtotilamme on korkealla, mutta niin on myös asenteemme ja tekemisen sykkeemme. Meillä pääset toteuttamaan asiantuntijuuttasi ja vahvuuksiasi monipuolisessa ympäristössä ja hyvän hengen työyhteisössä.

Katso tarkemmin eri toimintojemme avoimet työpaikat alta ja hae mukaan joukkoomme. Meitä Vierumäkeläisiä on noin 200. 

Ravintoloidemme tiimit kaipaavat lisävahvistuksia, joten tarjolla on kymmeniä osa-aikaisia ja kokoaikaisia työpaikkoja.
Toivomme rempseään remmiin mukaan toimeen tarttuvia ammattilaisia ja luontevia asiakaspalvelijoita, jotka ovat kanssamme #matkallahuipulle.

Katso tekijöidemme tarinoita Vierumäeltä ja hae mukaan!

Vierumäen ravintoloiden luonne on inspiroiva, rohkea ja tarttuva. Meillä on aito tekemisen meininki, jossa monipuolinen ja maukas ruoka näkyy ja tuntuu. Sekoitamme tyylejä, tarinoimme ylpeydellä ja luomme elämyksiä arjessa. Ruoka- ja juomatuotteemme on urheilija- ja asiakaslähtöinen, vastuullinen ja ympäristöä kunnioittava. Vierumäen ravintoloissa kohtaavat pohjoisen vuodenaikojen vaihtelut ja makujen harmonia edistäen nautiskelijoiden ja urheilijoiden hyvinvointia ja terveyttä. Monipuolinen ja maukas ruoka, valloittavat juomat, yhdessäolo ja hauskanpito ovat osa vierumäkeläisyyttä.

Vierumäen ravintoloissa työtä tehdään arvojamme kunnioittaen; hymyillen, perinnettä unohtamatta, luonnon inspiroimana ja ponnistelemme yhdessä asiakkaidemme viihtymisen vuoksi.

Flowpark ja Luontoliikuntakeskus

Avoin hakemus

Koulutamme edistyksellisin menetelmin liikunnan ja urheilun ammattilaisia, tarjoamme maailmanluokan olosuhteet painopistelajien huippu-urheilijoille ja olemme vetovoimaisin paikka urheilun harrastajille sekä vapaa-ajan liikkujille.


Edistämme liikunnallisen elämäntavan toteutumista kaikkien suomalaisten keskuudessa. Kaikki Vierumäen toiminnot ovat taloudellisesti kannattavia, eettisesti oikein ja ekologisesti kestäviä.