Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen kongressi-, liikunta- ja vapaa-ajankeskus noin 1,5 tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Alueella sijaitsee myös arvostettu 90-vuotias Suomen Urheiluopisto.  Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan koulutus– ja urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 300:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Olemme savuton työpaikka.

Vierumäen Infra Oy hakee määräaikaista uimavalvojaa äitiysloman sijaisuuteen

Vierumäen uimahallin uimavalvojan tehtäviin kuuluu pääasiassa uima-allastilojen valvonta ja tiloista huolehtiminen sekä asiakasturvallisuudesta ja -palvelusta vastaaminen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Meille Vierumäellä hyvän asiakaskokemuksen tuottaminen on kunnia-asia. Tässä työssä arvostammekin erityisesti erinomaisia, ihmiset joka tilanteessa huomioivia asiakaspalvelutaitojasi. Luontaisen hyvän tilannetajusi kautta pystyt reagoimaan ystävällisesti myös haastavammissakin tilanteissa ja positiivinen asenne on käyntikorttisi.

Uimavalvojan työtehtävien asiantunteva hoitaminen edellyttää sinulta suoritetut SUH:n koulutukset, ajan tasalla olevat ensiaputaidot (EA 1) sekä lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen näyttämisen.

Tuothan monipuolisen uimavalvonnan osaamisesi, oma-aloitteisen ja vastuullisen työskentelytapasi ja sujuvat ihmissuhdetaitosi meidän mukavaan ja työpanostasi arvostavaan työyhteisöömme! Me tarjoamme Sinulle monipuolisen työn Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä sekä paljon liikunnallisia henkilökuntaetuja. Palkkaus määräytyy Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Sijaisuus kestää vähintään 10.1.2020 asti.

Toimita meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV pikaisesti mutta viimeistään 31.1.2019 klo 15.30 mennessä osoitteella: rekrytointi@vierumaki.fi.

Suorittamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikan heti tai sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liikuntapaikkapäällikkö Teppo Arifullen p. 010 5777 211.