Dance & Fun tanssiviikonloppu, 1 vrk täysihoidolla

Kahden päivän aikana pääset nauttimaan laajasta kattauksesta erilaisia, mukaansa tempaavista tanssitunteja! Viikonlkopun ohjaajana toimii energinen ja innostava tanssin ammattilainen Ansku Lehtinen

Verkkokaupasta myytävä majoituskapasiteetti tällä hetkellä täynnä, voit tiedustella kurssia ja majoitusta vielä asiakaspalvelumme kautta +358 300 370 370


Kevään ja syksyn energisimmät viikonloput ovat taas täällä!

Jos rakastat tanssia, tai olet aina halunnut kokeilla erilaisia tanssityylejä, tämä viikonloppu on juuri sinua varten. Ryhmässä toteutettavat, hyvän musiikin, ja loistavan opettajan johdolla tanssitut tunnit eivät jätä ketään kylmäksi! Kaiken kruunaa valmis ruokapöytä, puhtaat lakanat ja illalla lämpimät rantasaunan löylyt. Viikonlopun tanssiopettajana toimii energinen, iloinen ja mukaansatempaava Ansku Lehtinen.


HUOM! Majoitushinta on oletuksena 1 hlö/huone. Ostaessasi kurssin kahdelle henkilölle, jotka majoittuvat samassa huoneessa, alentuu hinta sen mukaiseksi. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %) tai myynti@vierumaki.fi.


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan.

Ajankohta
15.-16.4.2023 | 26.-27.8.2023
Kesto
1 vuorokausi
Hinta
Kurssin hinta ilman majoitusta 199 €.

Malliohjelma

Tästä voit lukea kurssien infokirjeen ja malliohjelmat. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ruokailu
Hotellissa tai sporttimajoituksessa majoittuvien kurssilaisten täysihoitohintaan sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen.
Majoitus
Valitsemassasi kohteessa. Majoitus sisältää aamiaisen joko Ravintola V:ssä tai Puhtissa, majoituspaikasta riippuen. Kurssi ilman majoitusta ei sisällä aamiaista.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.