Hotelli Fennada

Huoneiden hinnat alk. 98 € / yö Varaa

Lemmikkihuoneita

Hotelli Fennada

Fennada on moderni ja laadukas hotelli, keskellä Vierumäkeä, lähellä kaikkia ravintola ja liikuntapalveluita. Laadukkaat sisustusmateriaalit ja kotimainen huippuvarustelu punovat ainutlaatuisen hotellielämyksen kauniin käytännölliseen kuoreen. 

Hotellimme monipuoliset huonetyypit ja muuntuvat tilaratkaisut mahdollistavat tasokkaan yöpymisen yksin, kaksin tai perheen kanssa sekä isommalla porukalla. Tarkemmat huonekuvaukset ovat tämän sivun lopussa.

Vierekkäiset Standard tai Superior huoneet voidaan yhdistää. Jopa kuusihenkinen seurue majoittuu kahteen vierekkäiseen huoneeseen, joita yhdistää ovi.

Kaikissa huoneissa huonekohtainen ilmastointi. Osaan huoneista myös lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta.

Vierumäen uudet kokoustilat ovat Hotelli Fennadassa.

Hotelli Fennadan yhteydessä sijaitsevat Ravintola V, Jatkoaika Bar, Puhti ravintola, Pihkalan kahvila ja lisäksi sisäyhteys Vierumäen uimahalliin ja kylpylään.

Olet Vierumäen ytimessä kaikkien palveluiden ja aktiviteettien äärellä. 

Sisäänkirjautuminen
16:00
Uloskirjautuminen
12:00

Ruokailu
Majoituksen hintaan sisältyy upea aamiainen Ravintola V:ssä.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä

Mukavuudet

Nukkuminen

1-5 hengen huoneita

Mukavuudet

TelevisioWi-fiVedenkeitinHiustenkuivainPimennysverhotIlmastointi

Kylpyhuone

WCSuihkuKuivauskaappi

Huoneen varaus

Huonevalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 1 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Ei hakutuloksia

Hotelli Fennada, Standard 25 m2

Ilmastoidut Standard-huoneet sijaitsevat Hotelli Fennadan neljässä ensimmäisessä kerroksessa. Moderni sisustus ja ympäröivän luonnon värimaailma takaavat rauhallisen tunnelman.

Nauti höyhenen pehmeistä unista kotimaisessa, laadukkaissa Joutsenmerkityssä sängyssä. Tilavaan Standard-huoneeseen majoittuu 2+1 henkilöä. Osa huoneista voidaan yhdistää, jolloin saat kaksi huonetta kätevästi käyttöön. Aamiainen sisältyy hintaan.

Hotelli Fennada Superior 25 m2


Hotelli Fennadan ylimmässä kerroksessa sijaitsevista ilmastoiduista Superior-huoneista avautuvat hulppeat näkymät ympäröivään luontoon ja Vierumäen urheiluopiston alueelle. Huoneiden värimaailma on tyylitelty ja moderni yhdistelmä luonnonvärejä, jotka luovat harmonisen kokonaisuuden vailla vertaa.

Kotimaiset Unikulman sängyt ja pehmoiset tyynyt takaavat laadukkaat ja palauttavat unet. Tilavassa Superior-huoneessa majoittuu 2+1 henkilöä. Aamiainen sisältyy hintaan.

Hotelli Fennada, Junior Suite 39 m2

Ilmastoidut, upeat Junior Suite -huoneet. Tyylikäs ja arvokas värimaailma toistaa ympäröivän
luonnon sävyjä ja tunnelmaa. Täysin uudet pesu ja wc tilat.

Junior Suite -huoneet sijaitsevat hotellimme molemmissa päädyissä, neljässä ensimmäisessä kerroksessa. Huolella hyödynnetyt neliöt luovat inspiroivan tilan, jossa majoittuu 1–4 henkilöä. Kotimaiset ja korkealaatuiset Unikulman sängyt kahdelle, sekä levitettävä kahden hengen vuodesohva ovat vain osa Junior Suite -huoneen laadukasta varustelua. Aamiainen sisältyy hintaan, huoneessa myös minibaari.

Fennada Suite 52 m2

Nauti avarasta huonetilasta, joka jatkuu omalta parvekkeelta luonnon maisemaan. Fennada Suite on erittäin tilava ja modernisti sisustettu luksus-hotellihuone, joka ammentaa värimaailmansa ympäröivästä luonnosta.

Korkealuokkaisilla materiaaleilla sisustetuissa huoneissa vallitsee ainutlaatuisen rentouttava tunnelma. Elämyksen kruunaa Unikulman kotimaiset, erittäin laadukkaat sängyt sekä Luxury Dreams-tyynyt. Fennada Suite -huoneessa majoittuu 1–4 henkilöä. Aamiainen sisältyy hintaan, huoneessa myös minibaari.

Hotelli Fennada, DeLuxe 25 m2


DeLuxe-huoneessa ihailet Vierumäen maisemia aivan puiden yläpuolella, hotellimme ylimmässä kerroksessa. Tilavat, modernisti sisustetut huoneet ja tasokas varustelu takaavat huolettoman ja rentouttavan vierailun. Korkealuokkaiset materiaalit ja värimaailma ovat saaneet inspiraationsa ympärille levittäytyvästä luonnosta.

DeLuxe-huoneessa nautit laadukkaasta oleskelusta. Luksusluokan unet varmistuvat kotimaisessa ja laadukkaassa Unikulman sängyssä. Vierekkäiset kahden hengen DeLuxe-huoneet voidaan yhdistää samalla käytävällä sijaitsevaan Fennada President Suiteen, jolloin hulppeat puitteet mahdollistavat yhteisen ajanvieton isomman seurueen kesken. Aamiainen sisältyy hintaan.

Fennada President Suite 54 m2


Fennada President Suite on hotellimme kruununjalokivi. Upean ylellinen kattohuoneisto on kaikilla mittareilla uskomaton. Nauti huippulaadukkaasta varustelusta ylhäisessä rauhassa, hotellin ylimmässä kerroksessa, kaiken yläpuolella.

Fennada President Suite -huoneiston suurella parvekkeella käytössäsi on oma sauna, josta hulppeat näkymät opiston ylle. Saunan yhteydessä on poreallas, jossa rentoudut ympäröivästä luonnosta nauttien. Luonnon inspiraatio jatkuu huoneiston värimaailmassa ja sisustuksessa.

Keho ja mieli latautuvat Unikulman kotimaisessa UnikHotel-moottorivuoteessa, muhkeiden tyynyjen ja valkeiden lakanoidein lämmössä. Fennada President Suite voidaan yhdistää saman käytävän kahteen DeLuxe-huoneeseen, jolloin saat koko käytävän pään omaan yksityiskäyttöön - komeat puitteet mahdollistavat yhteisen ajanvieton isomman seurueen kesken. Aamiainen sisältyy hintaan, huoneessa myös minibaari.