Fit & Fun jumppaviikonloppu 1 vrk täysihoidolla

Energinen jumppaviikonloppu, jossa hiki virtaa ja musiikki tempaa mukaansa! Viikonloppu sisältää monipuolisesti eri ryhmäliikuntatunteja, unohtamatta ruokailuja Ravintola Puhdissa, sekä virkistäytymistä Rantasaunoilla.

Kahden päivän mittaisella kurssilla jumpataan monipuolisesti eri ryhmäliikuntatunneilla. Mukaansa tempaava ohjaaja ja musiikki saavat hien virtaamaan! Luvassa lihaskuntotunteja, sykettä kohottavia treenejä, unohtamatta kehonhuoltoa. Virkistäytyminen onnistuu päivän päätteeksi spassa ja uimahallissa. Hikisten jumppatuntien lomassa on hyvä tankata lounasta ja päivällistä Ravintola Puhdissa.

HUOM! Majoitushinta on oletuksena 1 hlö/huone. Ostaessasi kurssin kahdelle henkilölle, jotka majoittuvat samassa huoneessa, alentuu hinta sen mukaiseksi.


Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan.


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 

Ajankohta
18.-19.2.2023
Kesto
1 vuorokausi
Hinta
Kurssin hinta ilman majoitusta 199 €. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %).

Malliohjelma

Tästä voit lukea kurssin infokirjeen ja malliohjelman. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ruokailu
Hotellissa tai sporttimajoituksessa majoittuvien kurssilaisten täysihoitohintaan sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen.
Majoitus
Valitsemassasi kohteessa. Majoitus sisältää aamiaisen joko Ravintola V:ssä tai Puhtissa, majoituspaikasta riippuen. Kurssi ilman majoitusta ei sisällä aamiaista.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.