Future Skating Stars - yksinluistelu, 3 vrk täysihoidolla.

Future Skating Stars on uusi ilmaisupainotteinen taitoluistelun leiri!

Kesä 2023

Kesällä 2023 järjestetään uutena leirinä Future Skating Stars taitoluistelun kesäleiri.

Leiri on tarkoitettu seuraavien sarjojen yksinluistelijoille: Noviisit, Debytantit, A-silmut, Kansallisen ja SM-tason Noviisit ja Juniorit. Leiriläiset jaetaan ryhmiin ja jääharjoitukset suunnitellaan vastaamaan kunkin ryhmän taitotasoa. Leiri on ilmaisupainotteinen ja oheisharjoittelussa hyödynnetään monipuolisesti Vierumäen olosuhteita, kuten Volttiareenaa ja Flowparkia. Leiri huipentuu upeaan loppunäytökseen. 

Valmentajina leirillä toimivat Janina Holopainen, Laura Uski ja Rosaliina Kuparinen. Leirillä vierailevana valmentajana toimii Naisten taitoluistelun vuoden 2019 EM-pronssimitalisti Viveca Lindfors pitäen yhden leiripäivän jääharjoitukset.


Leiriläisen lisätietolomake avataan kesäleirien osin huhtikuun aikana. Leirille ilmoittautuneet saavat tiedon lomakkeesta sähköpostitse. 

Tämä linkki aktivoituu, kun leiriläisen lisätietolomake on avattu.


Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan.


Kuva: Antti Lehto, Suomen Taitoluisteluliitto


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 

Ajankohta
12.-15.6.2023
Kesto
3 vuorokautta

Malliohjelma


Tästä voit lukea leirin infokirjeen ja malliohjelman. Malliohjelmat ovat alustavia, pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Ruokailu
Kurssiohjelman hintaan sisältyy aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Ruokailut järjestetään Ravintola Puhtissa.
Majoitus
Leiriläisten majoitus on opistotasoinen ja sisältyy kurssin hintaan. Leiriläisten vanhemmille on tarjolla –15 % alennus majoituspaketeistamme leirin aikana (ei koske mökkejä/chaletteja). Mainitsettehan varatessanne lapsenne nimen. Lisätietoja ja varaukset: vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi tai 0300 870 870 (ma-su klo 8-21). Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %).
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.