Happy Skater kesäleiri, 3 vrk täysihoidolla.

Happy Skater -kesäleiri on ilmaisupainotteinen taitoluistelun kesäleiri.

Kesä 2023

Kesällä 2023 järjestetään Happy Skater taitoluistelun kesäleiri Mineille, Tinteille ja Taitajille. Leiriläiset jaetaan ryhmiin ja jääharjoitukset suunnitellaan vastaamaan kunkin ryhmän taitotasoa.

Leiri on ilmaisupainotteinen ja oheisharjoittelussa hyödynnetään monipuolisesti Vierumäen loistavia olosuhteita, kuten Volttiareenaa ja Flowparkia. Leiri huipentuu upeaan loppunäytökseen. 

Valmentajina toimivat Janina Holopainen, Laura Uski ja Rosaliina Kuparinen.


Täytäthän myös leiriläisen lisätietolomakkeen.


Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan.


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 

Ajankohta
5.-8.6.2023
Kesto
3 vuorokautta

Malliohjelma

Tästä voit lukea leirin infokirjeen ja malliohjelman. Malliohjelmat ovat alustavia, pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Ruokailu
Kurssiohjelman hintaan sisältyy aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Ruokailut järjestetään Ravintola Puhtissa.
Majoitus
Leiriläisten majoitus on opistotasoinen ja sisältyy hintaan. Leiriläisten vanhemmille on tarjolla –15 % alennus majoituspaketeistamme leirin aikana (ei koske mökkejä/chaletteja). Mainitsettehan varatessanne lapsenne nimen. Lisätietoja ja varaukset: vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi tai 0300 870 870 (ma-su klo 8-21).
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.