Hierojan valmennusohjelma

Sinustako hieronnan huippuosaaja? Vierumäen hierojan valmennusohjelma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden opiskella ihmisläheinen ammatti alan asiantuntijoiden ohjauksessa – ainutlaatuisessa ympäristössä. Hae mukaan 27.10.2023 mennessä!
Hierojille

Opiskele hieronnan osaajaksi huippuohjauksessa ja -olosuhteissa!

Vierumäen kampus tarjoaa ainutlaatuiset olosuhteet oman osaamisen kehittämiseen.
Voit opiskella hierojan valmennusohjelman kokopäiväopintoina tai monimuotokoulutuksena. Monimuotokoulutus soveltuu aiemmin esimerkiksi liikuntaneuvojaksi tai lähihoitajaksi valmistuneille.

Kenelle koulutus sopii?

Hierojan työ on ihmisläheistä, käsillä tehtävää työtä. Siksi on ensiarvoisen tärkeää osata kohdata erilaisia ihmisiä ja tuntea myös itsensä. Jos sinulla siis on luova ja tutkiva asenne työhön sekä halu jatkuvaan itsesi kehittämiseen, on sinulla erinomaiset lähtökohdat hierojan opinnoissa ja ammatissa menestymiseen!

Hierojan valmennusohjelma soveltuu sinulle, jos

  1. olet opiskelun alkaessa vähintään 18-vuotias

  2. sinulla on peruskoulu tai vastaava oppimäärä suoritettuna

  3. täytät hieronnan ammattitutkinnon terveydentilavaatimukset (ks. terveydentilavaatimukset tästä) (Valmennusohjelman tavoitteena on valmistaa opiskelijat hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen.)

  4. sinulla on suuntautuneisuutta hoitotyöhön - tätä ominaisuutta painotamme opiskelijavalinnassa erityisesti.

Tavoitteena tutkinto

Vuoden mittainen hierojan valmennusohjelma antaa valmiudet osallistua hieronnan ammattitutkinnon näyttöihin, joissa opiskelija osoittaa osaamisensa käytännön työtehtävissä. Suomen Urheiluopisto hankkii hieronnan ammattitutkinnon näyttöjen arvioinnin toiselta koulutuksen järjestäjältä. Näyttöjen arvioinnista ei aiheudu opiskelijalle lisäkustannuksia.

Kun näytöt on suoritettu hyväksytysti, opiskelija saa tutkintotodistuksen ja luvan käyttää
suojattua terveydenhuollon ammattinimikettä koulutettu hieroja. Tutustu hieronnan ammattitutkinnon perusteisiin tästä.

Uutta! Opiskele sekä hierojaksi että liikunta-alan ammattilaiseksi!

Vierumäellä tarjoamme mahdollisuuden yhdistää hierojaopinnot sekä liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, liikunnan osaamisalalla. Jos tavoittelet kahden tutkinnon suorittamista opintosi jatkuvat henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti kevääseen 2025 asti.

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon suorittamalla, voit suorittaa samalla myös Urheiluopistojen Personal Trainer -sertifikaatin. Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon osuuden hinta ilmoitetaan erikseen.

Vierumäen hierojan valmennusohjelmasta sanottua

"Hyvää ja ammattitaitoista opetusta, hyvät opettajat. Käytäntöä on runsaasti, mikä on edellytys hyväksi hierojaksi tulemiselle, koska kyseessä on käsillä tehtävä työ." Mika Kukkonen, koulutettu hieroja

"Opiskelemista Vierumäellä voin suositella kaikille. Jos tykkäät urheilusta tai olet entinen urheilija, Vierumäellä tapaat monia samalla tavalla asioista ajattelevia ihmisiä ja varmasti uusia kaverisuhteita syntyy." Niklas Virta, koulutettu hieroja