Johtaja-Tahko | Osaamista urheilujohtajille

Johtaja-Tahko on valmennusohjelma, jossa opit johtamaan ihmisiä uudella ja innostavalla tavalla. Valmennamme yhteisöjen johtajia ja kehittäjiä löytämään parhaan osaamisensa. Koulutus alkaa marraskuussa - hae 3.11.2023 mennessä!
Koulutus_urheilumanagerointi

Valmennusohjelman lupaus

Valmennamme yhteisöjen johtajia ja kehittäjiä, jotka haluavat kirkastaa omaa johtamisfilosofiaansa.

Kenelle Johtaja-Tahko on tarkoitettu?

Valmennusohjelma on tarkoitettu liikunnan ammattijohtajille, urheilujärjestöjen, lajiliittojen ja urheiluseurojen johtajille ja muissa liikunta-alan esimies- ja projektitehtävissä toimiville. Oppijalla on pohjana käytännön kokemusta johtamisesta ja kehittämistehtävistä.

Tavoitteena tutkinto

Johtaja-Tahko-valmennusohjelma koostuu orientaatiopäivästä ja kuudesta kahden vuorokauden mittaisesta lähiopetusjaksosta Vierumäellä. Jokaisella lähijaksolla on oma teemansa. Valmennuksen aikana synnytetään uusia ratkaisuja tuleviin haasteisiin yhdessä muiden oppijoiden kanssa.

Sinulla on mahdollisuus suorittaa johtamisen- ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto tai tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto Johtaja-Tahkossa hankkimasi osaamisen pohjalta. Tutkinnon järjestämisestä ja näyttöjen vastaanottamisesta vastaa Perho Pro.

Koulutuksesta sanottua

Kiitän teitä molempia hyvästä valmentavasta koulutuksesta ja kaikesta tuesta sekä positiivisuudesta, jota teiltä matkan varrella sain. Arvostan tapaanne lähestyä ihmistä, opettaa ja herättää ajattelemaan.

Matka oli se, mistä nautin, mutta myös saavutettu määränpää herätti minussa suurta nautinnon tunnetta.

- A-P Muurimäki, Johtaja-Tahko 2022