Kessun jalkapallomaalivahtileiri, 2 vrk täysihoidolla

Iloinen jalkapallomaalivahtien kesäleiri Vierumäellä yhteistyössä Kessun maalivahtiakatemian kanssa. Vastuukouluttajana toimii kokenut maalivahti ja nykyinen maalivahtikouluttaja Heikki Haaraoja.

Maalivahtileirillä koet huippuvalmentajan ohjaamat, laadukkaat maalivahtiharjoitukset. Lajiharjoitusten lisäksi leirillä uidaan, pelataan frisbeegolfia ja harjoitellaan kehonhallintaa. Leiri on suunnattu 10-15v. tytöille ja pojille.

Leiriohjelmassa on myös kiipeilyä Flowparkissa, kaupunkisotaa ja padelia. Liikutaan monipuolisesti oppien paljon uutta ja vahvistetaan osaamista.

Leiri toteutetaan yhteistyössä Kessun maalivahtiakatemian kanssa. Vastuukouluttajana kokenut maalivahti ja nykyinen maalivahtikouluttaja Heikki Haaraoja. Jokainen leiriläinen saa laadukkaat Kessugloves maalivahdin hanskat.


Täytäthän myös leiriläisen lisätietolomakkeen.


Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan.


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 

Ajankohta
18.-20.6.2023
Kesto
2 vrk
Hinta
261 €

Malliohjelma

Tästä voit lukea leirin malliohjelman. Malliohjelmat ovat alustavia, pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Ruokailu
Kurssiohjelman hintaan sisältyy aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Ruokailut järjestetään Ravintola Puhtissa.
Majoitus
Leiriläisten majoitus on opistotasoinen ja sisältyy hintaan. Leiriläisten vanhemmille on tarjolla –15 % alennus majoituspaketeistamme leirin aikana (ei koske mökkejä/chaletteja). Lisätietoja ja varaukset: myynti@vierumaki.fi tai 0300 870 870 (ma-su klo 8-21).
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.